Kočárek na zimu

858
17.7.12 18:21

Kočárek na zimu

Prosím o Vaše rady.. Už opravdu nevím.. mám prozkoumané snad všechny kočárky na netu a nemůžu se rozhodnout. Malá se narodí v září a celou zimu jsme na horách. Vybírala jsem mezi red castle shop ́n jogg ii, Jane slalom Pro a Casualplay S4. No a teď mi známá zase zhatila plány, když mi řekla, že do sněhu mám nejlepší 4kolku a ať teda koupím nějaký hluboký se 4kolama na zimu a pak si koupím na léto jiný sporťák. Jen mi přijde, že nejde žáden hluboký za rozumnou cenu sehnat. Nechce se mi teď kupovat hluboký za cca 10.000 a k tomu sedačku a pak zase sporťák za 13.000. např. Tak a teď „babo raď“..:) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
17.7.12 18:36

Ahoj,
já se teda v kočárkách pro jedno dítě moc nevyznám, ale zrovna to jané se dělá i trojkombinace, hluboký, sporťák a dá se na to cvaknout i autosedačka. Má ho sestřenici, také bydlí na horách a už s ním projela několik zim (jezdila v něm starší dcera a teď i mladší) a moc si ho chválila. A ža tam mívají sněhu a sněhu. Mě se pro dvojky osvědčil Phil a ted, dělají i pro jedno a v zimě to taky bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
17.7.12 18:39

Ahoj,

já měla na zimu bebecar(koupený v bazaru za par kaček) a ted máme casualplay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
17.7.12 18:41

Ahoj, já kdybych vrátila čas tak teď bych si koupila 4kolku bazarovou a sporťák pak nový…dítě v hlubokým kočáru bude jen pár měsíců, tak bych na něj neměla takové požadavky…a do sněhu určitě jen kočár se 4 koly…těch kočárků je hodně (inglesina, peg perégo..atd., otázka je za kolik by se daly sehnat) a nebo bych si pořídila: http://www.baby.patron.eu/…apollon-alux od patronu je jich na výběr více, myslím, že to jsou dobré kočárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
17.7.12 18:42

Na horách jsme bez problémů fungovali s Mutsy Urban Rider. Projedeš i s trojkolkou, jen pozor, aby neměla to přední kolečko zdvojené, tam se ti dostane sníh a bude to akorát k vzteku. Hluboký a pak sporťák bych taky nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
17.7.12 18:53

Já bych koupila hlubokej, nové se dají koupit okolo 3.000,– nebo klidně použitou maritu to jsou super kočárky a pak sporťák. Já měla trojkolku od camu i jane a mě trojkolka do terénu vadí, oproti čtyřkolkám je stabilita kočárku úplně jinde. Jako super jsou mutsy xco mají tu natáčecí nápravu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.7.12 18:58

Taky pokukuju po novém kočárku a mám vybranej Jané slalom Pro.Co čtu recenze a názory maminek, tak je to super kočár do terénu, do sněhu a vůbec, že je to tank. Korbičku má hodně velkou, dítko se do ní vejde ještě v 9 měsících a sporťák je velice pohodlnej a velkej. V pohodě se v něm vyspí 2,5 leté dítě. Pro mě jednoznačná volba. Kočárek splňuje všechny kritéria a máte to v jednom. Nebudete muset schánět na jaře novej kočár a ve finále ještě ušetříte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
17.7.12 19:12

Jsem z hor, takových kde bývá spousta sněhu. Kup si čtyřkolový dobře odpružený kočár ( Inglesina Magnum, Roan Marita a podobné), klidně starší, dají se sehnat za dobrou cenu. A rozhodně se ho po první zimě nezbavuj, protože i jako sporťák ho v opravdové zimě využiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.7.12 19:15

Jednoznacne mutsy urban rider…vyhral na plny care a zkousela jsem leccos ;) jinak jakekoliv 4 kolky s nafukovacima velkyma kolama bych se taky nebala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
17.7.12 19:22

Mutsy Urban rider :palec:

Nepřekonatelný v terénu, lehce ovladatelný ve městě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
17.7.12 19:29

Za mě Inglesina. Chtěla jsem s podvozkem allum, ale manžel mě ukecal na s velkými koly. Kompromis máme oba podvozky, ale lepší je s nafukovacími koly. Jezdím s ním častěji a malá už má 7kg a stále se s ní krásně jezdí i jednou rukou a druhou vedu staršího. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
17.7.12 20:06

Mužu doporučit kočárek Roan Marita. :palec: Jsem z hor a ve sněhu se s ním jezdilo výborně. Syn se narodil v listopadu, do hlubokého se v pohodě vešel i v 9 měsících. Vešel by se i déle, ale už ho to tam nebavilo, tak jsme koupili sporťák X-Lander, taky čtyřkolku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
17.7.12 20:07

My máme doma roan maritu a jsme spokojeni. Má hlubokou korbičku, takže na zimu jak dělaný. Jen nevím, jak se s ním jezdí na sněhu, ale máme třeba vyzkoušený jako terén pole a super.
Je to trojkombinace za 10tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24158
17.7.12 21:37

Já mám mutsy urban rider a spokojenost. Sice nejsem z hor, ale zkoušela jsem si ho v závějích (mám ho z druhé ruky a předchozí majitelka mi ukázala a já si ho pak ozkoušela u nich doma na dvoře) a projel to hezky. Mě se v zimě s ním taky dobře jezdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.8.12 22:58

Mohu vřele doporučit Patrona, musíte koukat hlavně na šířku sportáku, nikdy by mě to nenapadlo, ale u původního kočárku se mi malej na 6 měsících do sportáku na šířku nevešel a Patron patří rozměrově mezi nejširší a je fakt super i suprově odpružený na tůry jak dělaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí