Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky, potřebuji poradit, vážně uvažuji o Phil & Teds Dash a zajímalo by mě, jak obstojí ve sněhu a na výletech s rodinou v lehkém terénu, moc díky za všechny rady a postřehy ![]()
..máme doma Phila Vibe a můžu říct, že u nás max spokojenost v každém terénu
..jak ve městě tak přes lesní stezky a nebojím se říct, že by na jedničku obstál i ve sněhu a sněhové břečce (máme ho teprve od podzimu, ale koupený v UK, kde v zimě zrovna sníh nebyl, tudíž nemohu posoudit z vlastní zkušenosti)..takže za mě, vůbec bych s koupí Phila neváhala ![]()
Taky jsem spokojená
.Krosíme to pořád někde, přez lesy, terén šílenej a je v pohodě
.
@ALISHI píše: ..máme doma Phila Vibe a můžu říct, že u nás max spokojenost v každém terénu..jak ve městě tak přes lesní stezky a nebojím se říct, že by na jedničku obstál i ve sněhu a sněhové břečce (máme ho teprve od podzimu, ale koupený v UK, kde v zimě zrovna sníh nebyl, tudíž nemohu posoudit z vlastní zkušenosti)..takže za mě, vůbec bych s koupí Phila neváhala
jéé moc děkuju, to jsem potřebovala slyšet
, já si myslím, že se zaaretovaným kolemtak velké nafukovačky musí sníh zvládnout levou zadní
. hlavně se mi líbí, že je kočárek nižší. teď mám tříkolku Bebe Confort High Track a chci ji prodat, sporťák je na mě moc vysoký a zdá se mi trochu vratký, tosi myslím, že se u Phila nemůže stát…Moc se na něj těším, snad bude brzo doma, uchvátila mě nosnost a délka zádové opěrky, budu ho mít jako kočár jen pro dcerku, nikoli sourozenecký, ale máme kočárků víc, takže tento bude jen příležitostně na brusle a aktivní víkendy někam na výlety a na zimu hlavně k babi ![]()
Zdravím, vozím v Phil & Tedsu dvouletá dvojčata (2× 14 kg) a už se nám při jízdě do travnatého kopečka převrátil. Holky to ustály ve zdraví, ale za sebe větší terén nemohu doporučit. Každopádně tím nechci kritizovat kočárek - po zážitku s jinými dvojčecími jsem moc spokojená.
Ahoj, mam zrovna Dash. Podle me je vhodny do terenu. Da se prevratit, ale trochu snahy to stoji
. Ja jsem s nim spokojena, lehky, skladny, bezva ovladatelny. Jen Dash se podle me uz normalne neprodava, byl nahrazen nejakym novejsim modelem.
@Vivii90 píše:…a třeba ho jednou využiješ i jako sourozenecký
jéé moc děkuju, to jsem potřebovala slyšet, já si myslím, že se zaaretovaným kolemtak velké nafukovačky musí sníh zvládnout levou zadní
. hlavně se mi líbí, že je kočárek nižší. teď mám tříkolku Bebe Confort High Track a chci ji prodat, sporťák je na mě moc vysoký a zdá se mi trochu vratký, tosi myslím, že se u Phila nemůže stát…Moc se na něj těším, snad bude brzo doma, uchvátila mě nosnost a délka zádové opěrky, budu ho mít jako kočár jen pro dcerku, nikoli sourozenecký, ale máme kočárků víc, takže tento bude jen příležitostně na brusle a aktivní víkendy někam na výlety a na zimu hlavně k babi
@teredes píše:
Ahoj, mam zrovna Dash. Podle me je vhodny do terenu. Da se prevratit, ale trochu snahy to stoji. Ja jsem s nim spokojena, lehky, skladny, bezva ovladatelny. Jen Dash se podle me uz normalne neprodava, byl nahrazen nejakym novejsim modelem.
no dash je normálně na malvik.cz tak nevím ![]()