Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, četla jsem zdejší diskuzi z roku 2007 tak bych se chtěla zeptat jestli náhodou někdo nemáte s tímto kočárkem zkušenosti, popř. nemohly byste poradit obchody v ČR,převážně na Moravě kde se dá kočárek Firkon koupit??Moc děkuji
Ahoj Milunko
Já firkon mám(ale bez autosedačky)používám ho 4,5měsíce a jsem spokojená.Spíš mi napiš co bys chtěla vědět více.My jsme ho kupovali u Zlína ale už jsem ho viděla i tady v Rožnově.
ahojda, ja zkusenosti nemam,ale u nas hodne jezdi a nas prodejce si ho chvali, davam ti odkazna prodejnu. nevim odkud jsi, jak by si to mela daleko
http://www.oblibene.cz/kocarky/
Děkuji já bych potřebovala vědět obchod co nejblíž Olomouce,zajímá mě ta barva hnědo-béžové jestli je opravdu taková jako na obrázku. Jak je to se skládáním do auta, je lehký? Jezdíš s ním 4,5 měsíce takže i přes zimu, jak se ti jeví ve sněhu,určitě je výhoda jak je vevnitř prostorný. Našly jste nějaká negativa???Moc děkuju za rady a zkušenosti. Mám totiž vybraný ještě tento : http://www.zlobitko.cz/…utosedackou/ který mi přijde hodně podobný a nevím který.
Ze sněhu jsem měla strach ale jezdilo se dobře
A prostorný je opravdu dost což je super.
Negetiva jsem zatím nenašla a doufám že ani nenajdu ![]()
Já jsem spokojená ze skládáním do auta protože je zvlášť korbička a podvozek takže je lehký ale manžel zas nadává že to zabere hodně místa(u první dcery jsme měli Roan Hugu a ten byl v kuse což mě vadilo protože byl na mě těžký)
Děkuju moc a můžeš mi prosím napsat ten obchod kde jste ho kupovali??Přeci jen je pro nás ten jih dostupnější…Děkuju
Tady je odkaz na tu paní co vlastní obchod napiš jí na email a domluvíte se spolu je moc milá a ochotná!A myslím že má obchody na více místech ![]()
ahoj mi ho mame ale uz sme n anej slysela v jendom foru samy negativni veci tak nevim prave me to zaskocilo zatim se mi s nim jezdui suprove akorat mame malinkaty auticko 3 dvera ale po dukladnem uskladani se nam tam vleze sice koricka jezdi s emnou vzadu ale jd eto akorat mame mensi osmice n akoleckach a nevim jak s eto stalo al ejinak velk aspokojensost
tak to jsem ráda že slyším spokojenost
mě už jde tím výběrem opravdu hlava kolem, musím říct že je toho tolik,ale opravdu se nám tento zatím líbí nejvíc…
Přeju aby sloužil dobře!!
Ahoj holky,
já jezdím s tímto kočárkem tak jako Kačik skoro 5měsíců a jsem nadmíru spokojená, je měkký, krásně se houpe, prostorný a vejde se do malého auta.
Jen jsem si tento týden při sundávání korbičky všimla, že mám uvolněné nýty na upínacím zařízení. Kačiku, mohla bys mi poradit? Jak se připíná korbička k podvozku, je tam takový zařízení s červenou páčkou a vedle je ještě posuvné, černé a má takový jakoby háček - a právě tato část upínání se mi začla hrozně viklat, nýtek, kterým je to upevněné ke konstrukci, je úplně volný a nejsem si jistá, jestli to tak je od začátku, ale myslím, že ne a mám obavy, aby se neutrhl úplně a malou jsem někde nevysypala. Jestli budeš tak hodná a mrkneš se na tvůj kočárek, jak to máš? Předem moc a moc děkuji, nechci hned plašit s reklamací, třeba to tak patří, aby se to mohlo pohybovat.
holky tak uz sme prisa na prvni nedostatek ale na jezdeni a podovbne to nevadi ono je sice krasny ze je ta korbicka cela sundavaci al ekd esou ty popruhy neob jak to naspat za ktery by se dala korbycka prenest ze spicim ditkem treba to jediny mi na tom kocarku chybi
tak my si pro tento kočárek jedeme v půli května tak jsem zvědavá ![]()