Firma BIMI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Firma BIMI
Dobrý den, ráda bych Vaším prostřednictvím varovala maminky před firmou Bimi. neseriózní, nespolehlivá firma- peníze chtějí hned, ale podle jejich předpisu lze zboží doručit až za 365 dní. Což je u dětských potřeb, ať už je to oblečení nebo hračky dost trestuhodné, dítě z toho vyroste. Na urgence reagují vlažně, doufají, že vše vyšumí a peníze jim zbydou. Komunikace příšerná. Odpovědí sice brzo, ale víéceméně nijak. nenechte se napálit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Potvrzuji, www.bimi.cz nebrat, působí jako český eshop, jsem celkem opatrná, ale napálila jsem se - po týdnu a kus mi na dotaz, kdy mohu čekat zboží, napsali, že už je na cestě a do 60ti dnů ho mám jako na koni, ale může to trvat až 360 dnů… POZOR, nenakupovat!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se přidávám… v prosinci 2023 jsem si objednala zboží… doba doručení otřesná a stále zboží nemám. Zrušení objednávky nelze, protože zboží je již odesláno…
Takže nevím, zda až dojde, tak jde třeba ještě odstoupit od nákupu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joera píše: Více
Mně zboží nakonec nedorazilo, prověřovli a prý se ztratilo, ale peníze celkem rychle vrátili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NE
Ten nejpříšernější e-shop co vůbec je. Zboží jsem objednávala v prosinci 2023, ta dodací lhůta která je opravdu rok je výsměch.. Termoska na mlíčko která už pochybuji že vůbec kdy příjde, by mi byla stejně už k ničemu i kdyby došla
malý má skoro rok a půl
je tu někdo komu zboží po tom roce čekání přišlo? nebo dostal zpět peníze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nixxi Mě peníze celkem rychle vrátili, napiš na kontaktní email
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, objednávala jsem z bimi taky, asi v lednu. Punčocháče pro syna, když jsem zjistila že dodací lhůta může být až 360 pracovních dní tak jsem objednávku po 14 dnech zrušila. S tím mi vyhověli a i z vrácením peněz, ale ty jsem do teď neviděla. Mám od nich 12 emailu s tím jak to posílají k účetní a peníze nikde. Uvidím je jest někdy 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bimi.cz nejhorší zatím zkušenost
Tak bimi.cz nikdy nikdo neobjednávat!!!
4 měsíce čekáme na šaty, které malá asi už neunosí. Několikrát psána stížnost. Odpovědět je že mají 360 PRACOVNÍCH DNÍ na doručení!!! Už fakt nikdy!! Stejně jako Rivalenti.cz !!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přidám se svou zkušeností. Objednala jsem si těhotenské šaty, bohužel jsem si nepřečetla recenze. Je to již bez jednoho týdnu rok, šaty nikde a z obchodu semnou nikdo nekomunikuje. Dovolat se tam nelze a na emaily mi nikdo neodpovídá ![]()
Takže NIKDO ZDE NEOBJEDNÁVEJTE!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych také varovat všechny maminky před firmou BIMI.CZ a velice lituji toho, že recenze na ni nebyly dříve. Vůbec tam nenakupujte!!! firma je velmi známá u ČOI. Po skoro dvou letech se mi nevrátilo nic. Nemám ani zboží, ani peníze a ne zrovna málo. Mají z toho jenom srandu. Prosím šiřte tuto informaci mezi co nejvíce maminek. Ať už nikdo nenaletí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedoporučuji objednávat nic, nereagují ani na email na nic zboží do dnešního dne nemám ani peníze a objednáno již od srpna 2023
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávka 9/23
Přidávám se mezi napálené maminky tímto eshopem. Myslela jsem si, že tohle už snad ani v dnešní době není možné. Také mi tvrdili, že na doručení mají 360 dní a objednávka nejde zrušit. Nevím, jestli objednávku někdo nese z té Číny pěšky, ale do teď nedorazila a z eshopu přestali komunikovat. Objednávka mě stála skoro 900 a nemám zboží ani peníze.
Dá se to nějak řešit? Alespoň je někde nahlásit na inspekci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Video pro okradené
ultrahome.cz
lumeo.cz
instastyle.cz
urbantrend.cz
tlapka.cz
bimi.cz
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…