Legíny pro čtyřletou dceru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Legíny pro čtyřletou
Zdravím,
Chtěla bych čtyřleté dceři koupit nějaké kvalitní legíny za rozumnou cenu. Doma máme obyčejné bavlněné z Lidlu, ale nejsem s nimi spokojená, jsou moc tenké (prosvítají kalhotky) a brzy jsou seprané a děravé. Spokojená jsem nebyla ani se Sinsay a Pepco. Fajn byly z Tesca a na zimu termolegíny z HM. Teď bych ale chtěla nějaké tenčí na léto/podzim a na příští školní rok do školky.
Podělí se prosím někdo o zkušenosti? Předem děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám dvě holky a legíny už beru jako čistě spotřební materiál ![]()
Mám docela dobrou zkušenost právě s HM, pokud chceš vyšší level, tak pak Lindex, ale tam už je cena trochu jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty hele ale za mě je Lidl super. Dcera je má už léta, teď jí začínají být krátké, ale neprosvítají ani nejsou díry (ale zase nesuším je v sušičce). Jediné co, tak je musím zabírat v pase, jsou hrozně široké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Tchibo jsi nezkousela?
to je super jen tedy předesílám že cenově šli dost nahoru.. je to ted jako next nebo pomalu lindex
- Citovat
- Upravit
Já ráda kupuju v CA, dcera je hubená a jako jedny z mála jí fakt sedí, ale do školky beru pepco, to jsou minimálně dvoje legíny týdně s dírou na koleni a je jedno jestli je to pepco, lindex, HM…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše:
Ty hele ale za mě je Lidl super. Dcera je má už léta, teď jí začínají být krátké, ale neprosvítají ani nejsou díry (ale zase nesuším je v sušičce). Jediné co, tak je musím zabírat v pase, jsou hrozně široké.
Je pravda, že jedna sada legín byla fajn. Další už ale hrůza. V Lidlu se dost liší kvalita oblečení podle produktu, někdy super, jindy nic moc. Možná bych tomu mohla dát ještě šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za tipy. Ještě popřemýšlím, jestli má smysl do toho nějak investovat. Zatím do školky nechodí, ale stejně často na oblečení fleky a díry. Ve školce to asi bude ještě horší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patifu píše:
Je pravda, že jedna sada legín byla fajn. Další už ale hrůza. V Lidlu se dost liší kvalita oblečení podle produktu, někdy super, jindy nic moc. Možná bych tomu mohla dát ještě šanci
A ty průsvitné byly Lupilu nebo nějaký Disney apod.? S Lidlem jsem taky nikdy neměla problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obyč věci, když nechci nic extra módního, ráda kupuju v nějakém menším no-name krámku s dětským textilem. Často tam mají věci ušité v ČR s dobrou gramáží. @Patifu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má citlivou kůži, upnuté věci ji svědí. Jediné leginy, které snese, jsou lelosi. Nosíme obě dvě jen ty, jsou super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit