Výkup dětského oblečení Brno/Praha - kde prosím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výkup dětského oblečení Brno/Praha - kde prosim?
Dobrý den, nevíte o nějakém obchodě v Brně či Praze, kde vykupují dětské oblečení? Nakupilo se mi toho tady opravdu moc a dceři už je to malé. Na facebooku jsem prodávat zkoušela, ale téměř bez úspěchu. Předem děkuji za každou radu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já se obávám, že to je neprodejné. Já věci po dětech buď udám v práci nebo sousedkám. Zbytek jde do kontejneru pro Klokánek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simca2020 Zkuste bazos.cz, já tam takhle nakupuji pro syna balík oblečení, když toho chci víc a nechci nic extra a nové. Když uděláte pěkné nafocené balíčky s popisem třeba po menších částkách za 390 Kč, tak máte šanci. Dala bych to po podobných velikostech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to dávám na vinted skoro zadarmo, dámské většinou prodam ještě ten den, maximálně ten druhy, dětské trva většinou o něco déle… snadno se prodává Haemko a Zara, nakonec z těch ležáků, co jsem neprodala třeba týden, udělám větší balick a dam za stejnou cenu jako menší, a tak postupuju dal, zvětšuju objem a snižuju cenu a nakonec někdo vezme
kolikrát dam i set za korunu, jen abych se toho zbavila. Když jsou to horší a hůře prodejne věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řeším to samé, a nejspíš to dopadne tak, že to skončí v kontejneru na oblečení
- Citovat
- Upravit