Co se nosí?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15459
2.5.23 22:46

Co se nosí?

Při čtení jedné diskuze mě napadlo. Co se teď nosí, jaké oblečení je moderní? Co se vám na tom líbí/nelíbí? Rozlišujete oblečení podle věku? Kde je jaká hranice, co v daném věku už opravdu není vhodné nosit? A co byste doporučili ženě malé, tlusté nad 45 let, ktere je pořád teplo a rozhodně nemůže nosit nějaké vesty…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
2.5.23 22:53

Takové ženě bych asi doporučila zhubnout ale jinak samozdřejmě ať si nosí co se jí líbí a na názor ostatních se vykašle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
2.5.23 23:00
@JanaJohnova píše:
Takové ženě bych asi doporučila zhubnout ale jinak samozdřejmě ať si nosí co se jí líbí a na názor ostatních se vykašle :dance:

Nelíbí se jí nic. Teda něco se jí obcas líbí, ale to nosit nemůže, protože v tom vypadá blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11376
2.5.23 23:03

Tanga a stringa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
2.5.23 23:10

Mě se na starších ženách nelíbí minisukně a to ani, když jsou hubené. Vlastně se mi nelíbí ani na mladých holkách. Taky mi přijdou docela hrozný flitry na denní nošení.
Já bych doporučila nosit šaty a sukně všem typům postav, páč mám pocit, že se v nich nedostatky ukrejou nejlíp. A důležitý je, jaký typ postavy máš? Zdůraznila bych, pokud máš velký prsa (ne obřím výstřihem) nebo pas. Prostě nenosit neforemný pytle, ale šaty, co tvarují postavu.

• Citovat
  • Upravit
11376
2.5.23 23:10

Jo, vesta! Ja myslel, co se libi v mode mne, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.5.23 23:14
@Sára 1 píše:
Nelíbí se jí nic. Teda něco se jí obcas líbí, ale to nosit nemůže, protože v tom vypadá blbe.

Doporučila bych jí najít si svůj styl…To že se nezavdečí všem je naprosto jasné, ale jde o to se cítit dobře…
Jinak záleží dost na typu postavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.5.23 23:16

Možná by to chtělo najít stylistu, aby poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.5.23 23:25

Zhubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.5.23 06:59

Me je pres 45, ale kdyz koukam co dneska prodavaji tak se mi taky spatne vybira, takze si jedu svoji klasiku svetrik, tricko basic bila cerna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
3.5.23 07:32
@Sára 1 píše:
Při čtení jedné diskuze mě napadlo. Co se teď nosí, jaké oblečení je moderní? Co se vám na tom líbí/nelíbí? Rozlišujete oblečení podle věku? Kde je jaká hranice, co v daném věku už opravdu není vhodné nosit? A co byste doporučili ženě malé, tlusté nad 45 let, ktere je pořád teplo a rozhodně nemůže nosit nějaké vesty…?

Myslím, ze ve 45 není příliš vhodne nosit oblečení s potiskem tlapkove patroly, tedy pokud zrovna nemáš s sebou jejich malého fanouška, který by ti to nařídil a kteremu bys tím chtěla udělat radost :P ale třeba Pokemon nebo mickey mouse je takovy univerzalni a vhodný i pro dospělé, koneckoncu pokemony hraji zejména dospělí a mickey mouse už je věkem dávno v důchodu stejně jako jiné kultovní postavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.5.23 07:35

Ja si nosim, co chci ja a v cem se citim dobre. Mam rada eleganci a takovy ten francouzsky chic. Je mi 47 nejsem taky zadny hubenour, ale mam pekny tvary.
A klidne si vezmu i minisukni na telo, ale vezmu si to s rolakem nebo s peknym trikem na telo s krajkou a plus trench coat, peknou kabelku, tak nejak si to umim vsechno pekne zkombinovat i barevne.

Uprimne moc me nezajima, co se nosi, jako kouknu samozrejme kolem sebe, ale v zadnem pripade bych nekoupila neco, ze se to nosi, kdyz vim, ze bych se v tom necitila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
3.5.23 07:39

@Psylocke saty a sukne jsou fajn, ale musí se dobře vybrat střih. Já bejt tlustá, nosila bych krom toho třeba i užší kalhoty a přes to nějakou hezkou tuniku, mikinu, svetřík/cardigan. Ale hlavně, aby ten vrsek spadal až na zadek, chodit s vystrcenou zadnici by moc vhodne asi nebylo :lol: a hlavně žádné crop topy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.5.23 07:50
@Sára 1 píše:
Nelíbí se jí nic. Teda něco se jí obcas líbí, ale to nosit nemůže, protože v tom vypadá blbe.

Tak a opravdu v tom vypadá blbě a nebo si to jen mysli? :think:
Za mě to nejvic pohodlné a I slušivé jsou saty…pro jakoukoliv postavu…jen je třeba najít vhodný střih. Je to ženské, hezké a dají se sehnat i velmi pohodlné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
3.5.23 08:15
@Semtex píše:
@Psylocke saty a sukne jsou fajn, ale musí se dobře vybrat střih. Já bejt tlustá, nosila bych krom toho třeba i užší kalhoty a přes to nějakou hezkou tuniku, mikinu, svetřík/cardigan. Ale hlavně, aby ten vrsek spadal až na zadek, chodit s vystrcenou zadnici by moc vhodne asi nebylo :lol: a hlavně žádné crop topy :P

Neeee. To se mi nezdá jako dobrý nápad. Hned si představim nějakou hnusnou vzorovanou tuniku, černý kalhoty a účes a la květák. :poblion: Podle mě to to ze silné ženy udělá přímo velrybu. Já lobuju za šaty. Šaty, šaty, šaty! Tak málo žen nosí šaty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat