Co se nosí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14630
3.5.23 08:25
@Psylocke píše:
Neeee. To se mi nezdá jako dobrý nápad. Hned si představim nějakou hnusnou vzorovanou tuniku, černý kalhoty a účes a la květák. :poblion: Podle mě to to ze silné ženy udělá přímo velrybu. Já lobuju za šaty. Šaty, šaty, šaty! Tak málo žen nosí šaty.

A proč hned hnusnou kvetovanou :lol: ano, malo žen nosí saty, to souhlasím, ale chapu, ze se v tom necítí úplně pohodlně a preferuji kalhoty. Lepší než ke kalhotam obtahle triko je nějaká delší tunika, přes kterou se dá třeba pasek a vytvoří se tak nějaká oku lahodici hezka silueta :nevim: prekryje to zadek i břicho a podbrisek, kde bývají problémy největší, a naopak nohy většinou ženy mívají celkem hezké, tak ty v těch kalhotách vidět zůstanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.5.23 10:13

Ja bych jeste k tomu tematu, co se nosi, dodala, ze vcera jsem byla shopping a zjistila jsem, ze letos se nosi peri :mrgreen: ale ocekavam, ze to brzy nekdo napadne, protoze je to celkem nekorektni :mrgreen:
Musela jsem si to vyfotit, hodne me to pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
3.5.23 10:33
@Psylocke píše:
Neeee. To se mi nezdá jako dobrý nápad. Hned si představim nějakou hnusnou vzorovanou tuniku, černý kalhoty a účes a la květák. :poblion: Podle mě to to ze silné ženy udělá přímo velrybu. Já lobuju za šaty. Šaty, šaty, šaty! Tak málo žen nosí šaty.

k lobingu se přidávám ;)

Nejsem sice obézní, ani tlustá, ale narostl mi zadek a stehna… než se mačkat v kalhotách, kde zadek vyniká a nikdo o mě pohledem nezavadí, to jsem radší najela na styl, kdy striktně nosím do práce jen šaty (nebo i sukni + top, ale trochu méně, jsem líná řešit ty kombinace, šaty jsou rychlejší). Džíny na sebe vezmu tak 4× do roka a většinou to má jasný ůčelný důvod. Chlapi to oceňují, to jednání a komunikace je hned mnohem srdečnější ;-)

Kdyby tak ty silnější holky pochopily, že v kalhotech se neschovají, jen to udělají někdy/ často ošklivější… Šaty jsou na každou postavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.23 12:19
@Perníček22 píše:
Tak a opravdu v tom vypadá blbě a nebo si to jen mysli? :think:
Za mě to nejvic pohodlné a I slušivé jsou saty…pro jakoukoliv postavu…jen je třeba najít vhodný střih. Je to ženské, hezké a dají se sehnat i velmi pohodlné :hug:

Za mě šaty ne, pohodlné prostě neexistují. Nemají kapsy, musíš se v nich hlídat a já k nim nemám žádný vršek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
3.5.23 12:28
@Tamtama píše:
Za mě šaty ne, pohodlné prostě neexistují. Nemají kapsy, musíš se v nich hlídat a já k nim nemám žádný vršek. :lol:

To si nemyslim, v lete nic pohodlnejsiho neznam. Mam i spoustu trikovych satu, nektere maji i ty kapsy. Nebo mikinove saty, k tomu bily tenisky a parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
3.5.23 12:40

@Eemii tak trikove saty s kapsami to musi byt fakt žůžo :lol: jako za me nejsou saty moc prakticke na denní nošení, a to jsem do práce nosila téměř výhradně saty a měla jich kolem 40 kousku doma :lol: akorát člověk se nesmí moc hýbat a trochu se hlídat. Což když jdu s dětmi ven nebo někam jedu, není úplně možné. Proste to není tak prakticke jako kalhoty, co si budem povidat. I když jdu sama do města s dětmi, beru si raději kalhoty nebo něco spíše nesexy, abych splynula a nikdo mě neotravoval a vítr tu sukni nezvedal. Když jdu s chlapem, rada si ty saty vezmu, ale jinak je to pro mě momentálně spíše přítěž vzít si saty, než abych je nosila rada jako tehdy do práce, silonky, podpatky, kabelcicka, vlasky a frajerka jde na věc :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.5.23 12:47

Pohodlne saty? To je pro me oxymoron. Ake ok, obcas to pretrpim, pokud to dobre vypada. Jenze. Jakmile priberu nejake kilo a vykoukne mi bricho, jsou pro me nenositelne. Ted jsem ctvery saty vracela na eshop, protoze mi proste nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
3.5.23 12:55
@Jana525 píše:
Ja bych jeste k tomu tematu, co se nosi, dodala, ze vcera jsem byla shopping a zjistila jsem, ze letos se nosi peri :mrgreen: ale ocekavam, ze to brzy nekdo napadne, protoze je to celkem nekorektni :mrgreen:
Musela jsem si to vyfotit, hodne me to pobavilo

Ale to je pěkné! :srdce: Co to je za obchod? To myslím vážně, se mi to líbí. :)

Jinak teda - netuším, žádnou malou, silnější a starší ženu jsem v životě neviděla pěkně oblečenou… Možná nebožka královna Alžběta, ale to se taky nehodí všude… Ale celkově mi přijde, že menším ženám kostýmy sluší víc než těm vyšším, takže možná fakt jít touhle cestou. Šaty bych ale přenechala štíhlým, nebo teda lidem s přesýpačkama, možná hruškám - rozhodně ne typům jablko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
3.5.23 12:59
@Semtex píše:
@Eemii tak trikove saty s kapsami to musi byt fakt žůžo :lol: jako za me nejsou saty moc prakticke na denní nošení, a to jsem do práce nosila téměř výhradně saty a měla jich kolem 40 kousku doma :lol: akorát člověk se nesmí moc hýbat a trochu se hlídat. Což když jdu s dětmi ven nebo někam jedu, není úplně možné. Proste to není tak prakticke jako kalhoty, co si budem povidat. I když jdu sama do města s dětmi, beru si raději kalhoty nebo něco spíše nesexy, abych splynula a nikdo mě neotravoval a vítr tu sukni nezvedal. Když jdu s chlapem, rada si ty saty vezmu, ale jinak je to pro mě momentálně spíše přítěž vzít si saty, než abych je nosila rada jako tehdy do práce, silonky, podpatky, kabelcicka, vlasky a frajerka jde na věc :mrgreen: :lol:

Pro me na doma, na vylet, se psem ideal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
3.5.23 13:03
@Tamtama píše:
Za mě šaty ne, pohodlné prostě neexistují. Nemají kapsy, musíš se v nich hlídat a já k nim nemám žádný vršek. :lol:

s jakýma hrůza-šatama to máš zkušenosti? :D Já taky nic pohodlnějšího neznám (třeba s džínami nesrovnatelné! ), hlídat si v tom nic nemusím…jen u dlouhých teda, pravda, hlídám, abych si po nich nejezdila kolečkama od židle :oops:. No a kapsy mám u nadpoloviční většiny z nich ;) (kupodivu třeba i na hedvábných šatech…nedělají se kapsy jen na trikových ;) )
No a vršek… sice mám různá sáčka, ale na ty skoro nedojde, protože buď je na ně moc zima a nechce si mi rvát přes to kabát, nebo je na ně rázem už zas vedro…ve své podstatě mi stačí 3 barvy vršků typu propínací světřík…nevím, jak se těm kravinám všelijak říká a s tím si vystačím.
V botách na podpatku se taky netlačím, jen zcela vyjimečně. V teplé sezoně baleríny, tenisky, sandály…v chladné kozačky bez podpatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.23 13:03

@Eemii co jsou trikové šaty? Si pod tím představím cosi, co nosila moje babička v devadesatkach s legínami. :oops: Mikinove šaty mám, ale nosím je s riflema, neb je nemám ani do půlky stehen. :nevim: Co vím, že mi sluší, tak šaty úzké v pase a s narasenou sukni (název netuším), ale délku potřebuju aspoň ke kolenům. Ale to pro mě prostě není praktické. Musím se pořád hlídat, abych si nesedla špatně, aby nefoukal vítr, vršek k tomu nemám a nemám si kam dát mobil a klíče. A nemám k tomu žádnou „mikinu“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.5.23 13:06

@Tomie je to Next, ale v Britanii, tak netusim, jestli v CR maji stejnou nabidku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.23 17:12

@vulpes konkrétně tyhle nebo třeba tyhle . Tady zkrátka musíš hlídat, jak a kde sedíš, nesmí fouknout a kapsy prostě nemaji. Ale oboje mám hrozně ráda a chtěla bych je nosit, ale kalhoty vždycky zvítězí kvůli pohodlnosti. Sako ani propinaci svetr nevlastním, není to můj styl. A boty jedině conversky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
3.5.23 17:32

@Tamtama neblázni, co je na tomhle k hlídání? To mám jiné extra kusy, které když jsem nic netuše poprvé vynesla, tak jsem zjistila, že se nějak nesnesou ani s menším větříkem a cestou přes parkoviště mi je jedno fouknutí otočilo celé vzhůru a naruby, zarazily se až o podprsenku, takže jsem se tam na pár vteřin ocitla od prsou dolů jen v tělových tangách :lol: :oops: Tak na ty si už dávám sakra pozor :lol:

Já spíš když vyrazím občas v těch džínách, tak se v tom furt vrtím a kdykoli v práci vstanu od stolu, tak v pase vytahuji nahoru, opravuji zastrčený vršek, nohavice narovnávám dolů, no prostě každý pohyb je malý obřad. To o těch šatech celý den nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
3.5.23 17:35

@vulpes ale v dzinach ti není vidět spodkem až do krku, když se předklonis, to je ten zásadní rozdíl :lol: maximálně ti sjede horní lem a mas kasičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat