Které šaty na polonézu?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jsem v té pozici matky, která půjde na polonézu dceři v únoru. Šaty budu zkoušet nějaké osobně na tělo. Nebudu to řešit objednáním přes net a střílením do boku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
Co je polonéza? Já to slovo znám jenom jako druh tance.
Internet:„Polonéza je svým původem vznešený polský procesní tanec, tančený páry dokola v tanečním sále, hudba je v trojdobém metru a mírném tempu“.
U nás je polonéza pro deváťáky na plese. Holky mají většinou bílé svatební šaty. Jsou takové krásné, čisté labutě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty
Když 9.třída končí ZŠ, pořádají akci pro rodiče. Měli taneční a teď nám ukážou jak jsou šikovní ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Jsem v té pozici matky, která půjde na polonézu dceři v únoru. Šaty budu zkoušet nějaké osobně na tělo. Nebudu to řešit objednáním přes net a střílením do boku.
Chápu, ale stylově které? ![]()
Když pomineme typ postavy a že je to přes net…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Chápu, ale stylově které?
Když pomineme typ postavy a že je to přes net…
Ani jedny. Jestli musím vybrat. Tak první. Ty druhé nejsou špatné. Ale mi přijdou. Tak pro 50r. +. Jsem o dost mladší. Nedala bych si takové šaty. Přijdou mi prostě pro starší paní. Prostě bych si udělala čas a šla zkoušet do obchodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je nutný výběr z těchto tří, tak ty první – nelíbí se mi ale žádné. Ty první se jako jediné hodí stylově, ale spíš bych je vybrala babičce než mamince.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde to bude probíhat? Na závěrečnou akci deváťáků bych si vzala běžné společenské šaty ke kolenům nebo lehce pod. Dlouhé večerní už jsou za mě příliš. Ty si budu brát nejspíš až na dcery maturitní ples do Lucerny. A i tak tam letos, když měli prváci stužkování měla dlouhé večerní šaty jen menšina matek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych brala třeba tento typ šatů https://www.breuninger.com/…000999876/p/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše:
Pokud je nutný výběr z těchto tří, tak ty první – nelíbí se mi ale žádné. Ty první se jako jediné hodí stylově, ale spíš bych je vybrala babičce než mamince.
A jaké byste vybrala mamce? Ja si třeba nedokážu babičku v takových šatech predstavit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Ani jedny. Jestli musím vybrat. Tak první. Ty druhé nejsou špatné. Ale mi přijdou. Tak pro 50r. +. Jsem o dost mladší. Nedala bych si takové šaty. Přijdou mi prostě pro starší paní. Prostě bych si udělala čas a šla zkoušet do obchodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Dcera měla v prosinci maturitní ples a před ním jsem prolezla v Praze x obchodů, včetně Van Graf, Peek &Cloppenburg. Stejně by nezbylo nic jiného než objednat asi patero šatů přes internet a z toho vybrat. Kamenné obchody naprosté zklamání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o názor, které šaty se nejvíc hodí pro maminku na polonézu. Je to moje premiéra, nechci moc vyčnívat