Vinted - prodejci se slevou na sety
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vinted - prodejci se slevou na sety
Ahoj, doporučíte mi prosím prodejce na Vintedu, který má nastavené slevy na sety alespoň 20% a má velký výběr oblečení pro různé věkové kategorie? Předem moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Někteří prodávají přímo sety/balíky oblečení jako jednotlivé položky. A hlavně doporučuji věnovat pozornost i nabídkám z Polska - hledej hesla “zestaw” a “paka” v požadovaných velikostech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex když já bych si radši právě ten set sestavila sama, abych tam měla věci jen které chci
ale děkuji za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NelcaZ píše:
@Semtex když já bych si radši právě ten set sestavila sama, abych tam měla věci jen které chciale děkuji za tip
Hele ale i tak ty polky musím říct, ze to mají velmi často hezci a hlavně daleko levnější než Češky
hledala jsem u nich třeba i podle značky, když jsem nechtěla přímo ten balík, ale něco speciálního, dala jsem si do hledání značku, na kterou jsem měla největší zálusk, u mě třeba Carter’s, vyfiltrovala velikost a kdo měl v nabídce něco, co bych rada a za lákavou cenu, tam jsem se pak koukala na další věci a vytvořila si balíček
zase jina metoda. Hodně Češek to má drahé, osklive, a nadhodnocuje stav a nema toho ani tolik. Některé ne, samozřejmě se dá i najít výhodné nabídka u nas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano polky mají ty balíky fakt levné. To oblečení mají i zajímavější. Nicméně já takhle koupila asi 4 a musíš mít fakt štěstí. 2 balíky byly super - krásné značkové, spousta i s visačkou, ale 2 byly katastrofa.
1 balík za 900 letěl vyloženě celý do kontejneru, fleky jak blázen, nebylo to vhodné ani na doma a to paní psala velmi dobrý stav.
S vracením musí prodávající souhlasit, ale zaplatíš si i poštovné zpět.
Nicméně jaké velikosti oblečení vyloženě hledáš a na kluka/holku? Většinou ty maminky to tam nahazují postupně, takže to i postupně prodávají. Téměř nenatrefíš na někoho, kdo tam má výběr jak v sekáči a ještě s 20% slevou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 to je fakt, když prodavam sama, nafotim najednou par kousku, dam to tam a pak další den třeba zase fotim další a tak dále. Mezitím se už prodává…
Ale když jsem dala horší hodnocení, tak Češkám, tam kolikrát to bylo fakt spatne, od jedné mi přišly věci, na kterých bylo spousta drobných skvrnek a v chlupaté mikine piliny
susicka ty piliny naštěstí vyzrala, rukou mi odstranit nesly, ale nechapu
odjinud zase derave puncochace
z Polska to vždy bylo více ok, i když jsem kupovala levne balíky za 100 až 400. Maximálně byl někde třeba omšelejsi potisk. A koupila jsem tam i dětskou mikinu Armani za 120, tom tailor bundicku asi za 100 a carters chlupatý overaly tak prumerne za 70-80, dokonce dětské monterky a hasičský oblek/pyzamo po 10 Kč (2zl) od jedné paní
na staršího jsem tam zas polovila nějaké teplaky a mikiny, trika, bundy velikost 158 taky tak kolem 80-100 za kus, ale tam ty věci byly fakt jako nové a některé úplně nové i s cedulkou, a češky v téhle velikosti nemají nabidku na kluky vůbec dobrou. Koneckoncu po nas to asi taky už nebude tak hezky vypadat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Na Carters je polský Vinted poklad. A teď jsem kupovala pláštěnku, i s dopravou porad levnější a v lepším stavu než od českých prodejkyn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina Jojo, to poštovné se zda na první pohled vysoké, ale ve finále to pak člověk fakt má levnější i s nim, jak píšeš ![]()
Ted už jsem si musela zakázat tam na ten carters koukat, abych to neprehnala
děti mají na nějakou dobu věci už fakt dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě sháním pro holku 116/122 a pro kluka 80/86…někdy i pro sebe M/L
a můžete doporučit nějakého polského prodejce klidně i bez slevy, se kterým máte opravdu dobre zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NelcaZ Já třeba kasiavikilila. Když ji zboží osrdickujes, tak myslím sama nabízela slevu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Na těch overalech vzniká závislost
. I dívčí saty jsou krasne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
@Semtex Na těch overalech vzniká závislost. I dívčí saty jsou krasne.
Tak aspoň ze nejsem sama
mám tři kluky, takže na šatech naštěstí neujizdim. Ale představit si to umim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Saty jsou zlo
. Ještě dcera je extrasatova, takže jich nikdy nemá dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit