Nahrání videa na Vinted

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10461
21.5.23 09:49

Nahrání videa na Vinted

Na Vinted prodávám už dlouho, ale dnes jsem byla poprvé požádala o video. Za boha ale nemůžu najít, kde a jak ho nahrát. Vidím jen možnost fotek. Může prosím někdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35718
21.5.23 10:20

A co prodáváš, že chtějí video? Já bych prostě řekla, že ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
21.5.23 10:27
@Hoa Mai píše:
Na Vinted prodávám už dlouho, ale dnes jsem byla poprvé požádala o video. Za boha ale nemůžu najít, kde a jak ho nahrát. Vidím jen možnost fotek. Může prosím někdo poradit?

To jsem vůbec netušila, že tam něco takového je… ale je fakt, že já tam prodávám a nakupuju spíš příležitostně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.5.23 10:57

@pikola Barefoot boty, paní chce video ohebnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.5.23 10:59

@Moringa Našla jsem na YouTube nějaký ofiko videonávod, ale z roku 2016, ten layout vypadá úplně jinak a to, na co oni tam klikají, já vůbec nemám. Takže buď to byla nějaká zkušební verze té funkce, kterou pak neuvedli, nebo ta možnost existovala a oni ji zrušili. Nebo funkce je, ale vypadá to jinak a já to nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
21.5.23 14:50

A nechce ho paní jen do zpráv?
To jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.5.23 15:29

@Markéta188 A jak prosím? Já mám u řádku pro psaní zpráv ikonku foťáku a když na ni kliknu, zobrazí se mi jen fotky, videa nejsou dostupná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
21.5.23 18:27
@Hoa Mai píše:
@Markéta188 A jak prosím? Já mám u řádku pro psaní zpráv ikonku foťáku a když na ni kliknu, zobrazí se mi jen fotky, videa nejsou dostupná.

Jj, dopoledne jsem to zkoušela a dopadlo to přesně tak… nabídlo mi to jen fotky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
21.5.23 22:01
@Hoa Mai píše:

Aha, matu vás. Omlouvám se. Myslela jsem si, že mi to nabízí vždy i videa, ale máte pravdu, jdou mi taky jen fotky :zed:
Tak pak leda se domluvit s paní a video poslat jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat