Nahrání videa na Vinted
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nahrání videa na Vinted
Na Vinted prodávám už dlouho, ale dnes jsem byla poprvé požádala o video. Za boha ale nemůžu najít, kde a jak ho nahrát. Vidím jen možnost fotek. Může prosím někdo poradit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hoa Mai píše:
Na Vinted prodávám už dlouho, ale dnes jsem byla poprvé požádala o video. Za boha ale nemůžu najít, kde a jak ho nahrát. Vidím jen možnost fotek. Může prosím někdo poradit?
To jsem vůbec netušila, že tam něco takového je… ale je fakt, že já tam prodávám a nakupuju spíš příležitostně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moringa Našla jsem na YouTube nějaký ofiko videonávod, ale z roku 2016, ten layout vypadá úplně jinak a to, na co oni tam klikají, já vůbec nemám. Takže buď to byla nějaká zkušební verze té funkce, kterou pak neuvedli, nebo ta možnost existovala a oni ji zrušili. Nebo funkce je, ale vypadá to jinak a já to nemůžu najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 A jak prosím? Já mám u řádku pro psaní zpráv ikonku foťáku a když na ni kliknu, zobrazí se mi jen fotky, videa nejsou dostupná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
@Markéta188 A jak prosím? Já mám u řádku pro psaní zpráv ikonku foťáku a když na ni kliknu, zobrazí se mi jen fotky, videa nejsou dostupná.
Jj, dopoledne jsem to zkoušela a dopadlo to přesně tak… nabídlo mi to jen fotky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
Aha, matu vás. Omlouvám se. Myslela jsem si, že mi to nabízí vždy i videa, ale máte pravdu, jdou mi taky jen fotky ![]()
Tak pak leda se domluvit s paní a video poslat jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit