Firma Lace by Courlux

271
30.1.13 23:36

Firma Lace by Courlux

Ahoj nevím zda sem dotaz patří, ale zeptám se. Máte někdo s touto firmou zkušenosti. Onehdá mi volala jedna příjemná paní, nejdříve jsem se bránila, ale pak jsem si řekla tak co, spodní prádlo za 89 neni taková tragedie vyhodit, a přinejmenším zruším další objednávku, ale!!!pak jsem četla recenze o tom jak to funguje a nezřídka kdy dojde i na exekuce po odmítnutí dalšího zboží. Firma zasílá zboží do schránky, ne do vlastních rukou a až po té 14 dní na to přijde složenka. Nevím zatím mi nic nepřišlo, psala jsem na jejich stránky s tím že si to nemohu dovolit, že jsem na mateřské atd…Aby už mi nic neposílaly. Co tedˇjsem blbá já vím, jak mě něco takového vůbec mohlo napadnout :roll: Prosím poradte ćo dál, jak se bránit, zrušit to a tak. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
21.3.13 13:43

@Hanule81 Ahojky,tak dnes mi volala tez prijemna pani a nabizela mi licidla pod podminkou ze ji reknu dodaci adresu a ze budu velice spokojena, protoze uhradim pouze postovne…Prislo mi to dost divny, jelikoz jsem maskerka, na kosmetiku jsem se ji vyptavala, jaka kosmetika to je odkud pochazi, co vse to obsahuje ze ceho to je apod…pani byla trosku vedle moc tomu nerozumela:D nakonec z ni vypadlo ze je pouze firmy operatorka:D, porad chtela tu mou adresu, tak jsem se ji zeptala kde na me vzala cislo, z duvodu takoveho a makoveho mi to rici nemohla, ja ji zas rekla at mi rekne jejich web stranku ze nejsem blazen abych jen tak nekomu davala moji adresu! Rekla jsem ji ze se na tu jejich kosmetiku nejdriv mrknu a at mi cinkne pozdeji! Nakonec jsem si nasla ze je to podvod, coz mi bylo jasne uz od prvopocatku! Kdyz mi zavolala zas a ja ji honem rychle vysvetlila, jak se veci maji! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: HLAVNE SI Z TOHO NIC HANICKO NEDELEJ! jA JSEM JEDNOU NARAZILA NA PODVODOVOU FIRMU, ktera me stahla o prachy a navic je pak po me vymahala ale sla jsem s tim na polici! Takze klid od te doby si davam opravdu pozor, na takove podivne nabidky!!!V dnesni dobe si lidi vydelavaji timto zpusobem bohuzel, chytry ac svine lidi tohle vymysli a mi „blbci“ na to skocime! Jenze ani jeden z nas si neumi predstavit ze to je mafie co je spolcena s bengama a mozna i lidma co si rikaji ze delaji vse dobre pro nasi zem! Asi vis koho tim myslim! Jak jinak si vysvetlit ze firma funguje dal i pres to ze se spoustu lidi nechalo nachytat a i pres to ze s tim byli na policajtech! Clovek kterej si umi spocitat 1+1 asi vi a nebo ho napadne jak to vlastne popravde je.Po case si firma zmeni nazev a pak zacne nabizet neco jineho jinym zpusobem par lidi se zas nachyta oni si zas nahrabou a tak to pujde dal a dal…Jojo.Tak si z toho nic nedelej! Stane se, ted uz jsi aspon ponaucena! Zajdi na policajty! Preju hodne stesti! Ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.3.13 14:02

Ahoj lolmum, moc děkuji za tvou reakci. Byla jsem s toho vystreslá a nemohla spát :-)Nakonec jsem snad tisíckrát projela všechny stránky a reakce a rozhodla se že jim napíšu že žádné zboží nechci.No tak se i stalo, paní z firmy mi napsala že úvodní balíček ruší z čehož jsem vyvodila že se další konat nebudou.No jenže den na to jsem dostala dopis že mě zařadily do nějaké evidence, tak jsem napsala další email že nic nechci, v tom minulém jsem přiložila kopii z jejich stránek o odstoupení od smlouvy. No pak se mi už nikdo neozval, ale chodím ještě stále do schránky jestli tam ty rajtky nenajdu :P Email od nich mám schovaný pro případ že by to dospělo do tak vyhrocené situace a já musela taky na policii. No každopádně jsem klidnější že to nemusím řešit a muset snad nebudu, opravdu nevím čím jsem v tu chvíli myslela :roll: Měj se krásně ještě jednou díky za tvou reakci :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.3.13 14:56

@Hanule81 Uz se ti neozvali protoze zjistili ze narazili na chytreho cloveka!:)Jojo tak to je…Taky se mej krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka KKK
9.11.13 15:37

Hlouposti...

Ježiši to jsou tady zase kecy… Jako pardon, ale paní lolmum se diví, že OPERÁTORKA neví podrobnosti o kosmetice? Probůh vždyť je to operátorka s naučeným textem, ne maskérka, jako Vy. A čísla sehnat není žádný problém, bohužel, o tom to není. Lidi, kteří různě píšou, že je to podvod, jsou hloupí a nepřečtou si podmínky a pak se diví. Já jsme od nich 2× odebírala žiletky a - světe div se - bylo to naprosto v pořádku. Složenka přijde hned se zbožím, ne až 14 dní po, to je hloupost. Pak jsem to zrušila a nebyl nikdy žádný problém. V úvodním dopise, který pošlou po telefonátu, a pak v každé zásilce jsou všechny potřebné informace - co bude dál, jak to lze zrušit, atd. V KAŽDÉM DOPISE! A nic není nikde malinkatým písmem, všechno jasně napsané! Ale lidi se pak diví, že jim zas něco posílají, přestože s tím SOUHLASILI! Jinde si paní stěžovala, že jí chodí složenky na zaplacení ponožek, které nezaplatila, protože „jí nepřišly kvalitou lepší než od vietnamců a má je pořád doma v původním obale“. Takže asi tak, firma je naprosto v pořádku, jen lidi hloupí. Dodávám, že pro ně nepracuji a ani mi za tohle neplatí, jen mě štvou ty negativní recenze, ve kterých lidi píšou hlouposti.

• Citovat
  • Upravit
271
11.11.13 17:20

Ahoj musím reagovat, opravdu to šlo zrušit, přesně jak paní psala už mi nic nepřišlo, byla jsem ráda že to tak opravdu je a že to takto dopadlo. Nebyl s tím naštěstí žádný problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.8.16 20:52

zruse

@Hanule81
@HanSEe81 píše:
Ahoj nevím zda sem dotaz patří, ale zeptám se. Máte někdo s touto firmou zkušenosti. Onehdá mi volala jedna příjemná paní, nejdříve jsem se bránila, ale pak jsem si řekla tak co, spodní prádlo za 89 neni taková tragedie vyhodit, a přinejmenším zruším další objednávku, ale!!!pak jsem četla recenze o tom jak to funguje a nezřídka kdy dojde i na exekuce po odmítnutí dalšího zboží. Firma zasílá zboží do schránky, ne do vlastních rukou a až po té 14 dní na to přijde složenka. Nevím zatím mi nic nepřišlo, psala jsem na jejich stránky s tím že si to nemohu dovolit, že jsem na mateřské atd…Aby už mi nic neposílaly. Co tedˇjsem blbá já vím, jak mě něco takového vůbec mohlo napadnout :roll: Prosím poradte ćo dál, jak se bránit, zrušit to a tak. Děkuji
@Hanule81 píše:
Ahoj musím reagovat, opravdu to šlo zrušit, přesně jak paní psala už mi nic nepřišlo, byla jsem ráda že to tak opravdu je a že to takto dopadlo. Nebyl s tím naštěstí žádný problém :mavam:

Dobry den, chci se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.8.16 20:56

Dobry den chci SE zeptat jak zrusim objednavky z firmy lace courlux. e-mail jsem nenasla. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.8.16 21:23

@flicek32 cz@courlux.com Ahoj toto jsem měla v adrese, a neboj vše opravdu proběhlo v pohodě. Dej vědět jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.8.16 07:38

poradit

Prisla mi včera smska, ze vypršela lhůta faktury, ale já čekala nějakou stvrzenku na zaplacení tech 89kc postovne, ani e-mailu nic nemám. jak jste to platili moc dík za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
24.8.16 17:34

@flicek já to stihla takže nevím ale asi uhradit co chtějí a zrušit to, nevím takhle bych postupovala já, zboží ti přišlo? Telefon na ně máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.8.16 17:52

hanule81

Najela jsem si primo na tu stránku. tam je nějaký tel. napíšu jim ten e-mail a napíšu at mi pošlou číslo účtu nebo slozenku, uvidím co mi napisou, díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
24.8.16 18:07

@flicek Není zač, hlavně komunikovat a schovávat si všechno, kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.8.16 16:37

zadna reakce

Zdravím, včera jsem jim psala e-mail, o zrušení objednavek ale žádná zpdává, psala jsem jim jak mam poslat ty peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.8.16 18:50

@flicek Tak bych chvilku počkala a pak bych jim zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí