Parní čistič H2O X5 máte zkušenost?

107
29.1.13 09:14

Parní čistič H2O X5 máte zkušenost?

Máte s ním prosím některá zkušenost? Nebo je to jen tahák na lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2575
29.1.13 09:20

:lol: :lol: :lol: mám - dostala jsem ho k narozkám a… moc nadšená z něj teda nejsem - čekala jsem od něj víc. :nevim: Má strašně krátkou šňůru, takže pokud s ním chci vyčistit plovoučku v celým pokoji, musím použít prodlužku. Pára pri použití parního čističe jako „kachny“ ani na nejvyšší výkon nemá takovou sílu, jako obyčejná kachna, kterou koupíš samostatně - jo a použila jsem ho asi 3×, a díky tomu, že je všechno z plastu, tak už mám zlomenou rukojeť :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.1.13 09:28

Mám a znova bych si ho nekoupila, vůbec nic to nečistí, pára je slabá. Určitě je lepší vzít hadr, čistící prostředek a udělat to ručně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
29.1.13 09:32

@Lastkecka tak to souhlasím :lol: Strašně jsem ho chtěla - kvůli malé, protože začala lézt a já nechtěla každý den stírat plovoučku ručně, ale po prvním vyzkoušení X5 jsem to stejně dělala - bylo to určitě rychlejší a daleko pohodlnější. Můj přítel říkal, že byl ochotný připlatit a koupit mi pořádný parní čistič, ale když jsem tak strašně chtěla tenhle, tak mi koupil ten - a já toho fakt lituju - je to krám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.1.13 09:36

Je to sunt co aha z lidi prachy. Moje mamka si poridila domu poradni parni cistic, dala za ne asi 10 000kc a uz to stoji za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.1.13 10:19
@ivulinaM píše:
@Lastkecka tak to souhlasím :lol: Strašně jsem ho chtěla - kvůli malé, protože začala lézt a já nechtěla každý den stírat plovoučku ručně, ale po prvním vyzkoušení X5 jsem to stejně dělala - bylo to určitě rychlejší a daleko pohodlnější. Můj přítel říkal, že byl ochotný připlatit a koupit mi pořádný parní čistič, ale když jsem tak strašně chtěla tenhle, tak mi koupil ten - a já toho fakt lituju - je to krám :zed:

Přesně, taky proto jsem ho chtěla, jenže to neumylo ani jeden flek :lol:

@Janichka A nemáš prosím ponětí, co to bylo za značku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.1.13 10:26

@Lastkecka
Myslim ze je to tento ale njaka vyssi rada
 http://parni-cistice.heureka.cz/…sc-2-600-cb/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.1.13 10:27

@Lastkecka ja mam treba od karcheru elektricky cistis oken a je to super, penez nelituju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
29.1.13 13:08

Já se každý ráno nad tou reklamou na „mopík“ směju :lol: Nechápu, jak to může něco vyčistit, přeci když budu mířit proudem páry na baterii v umyvadle, tak se mi asi těžko vyčistí od vodního kamene a špíny… stejně tak podlaha, vždycky mě dojímá, jak tam s tím jezdí po koberci, ale k čemu to je, když tu špínu to z toho nijak nesebere? Sice bude vydesinfikovanej asi, ale čistej teda ani náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.1.21 13:57

Parní Mop x5

Dobrý den. Vím, že je to již starší diskuze, ale rada bych přidala své zkušenosti… Tento mop je vážně super… Pustily mi (během chvíle) i zaschlé mastné nečistoty, kterým jsem se dlouho „vyhýbala“, protože bych se s tím dřela celý den… Mytí oken a zrcadel je také šup šup… Koberce prokoukly a matrace, na kterou se stala dítěti nehoda, byla po chvíli také pěkně čistá a voňavá.. Jen by nebyly na škodu třeba nějaké vůně nebo tak, aby to domácnost také provonělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí