Firma na montovanou dřevostavbu

14110
30.8.12 17:04

firma na montovanou dřevostavbu

Ahoj, nemá někdo zkušensot se stavbou montované dřevostavby? chválu na konkrétního dodavatele, nějaké postřehy??? za vše budu ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
30.8.12 17:30

Rymarov. Staveli s nim nasi blizci kamaradi a byli opravdu velmi spokojeni, az na koupelny, ale ty si nechali udelat od nekoho jineho (doufali, ze to bude levnejsi, ale ve finale hruza). V dome ted bydli tusim patym rokem, zadna zavada nebyla, jen spokojenost. Nevzpomenu si ted presne, jaky typ domku maji, ale je to neco vetsiho, dole obyvak s kuchyni, loznice, komora, koupelna. Nahore tri mistnosti, komora, koupelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
30.8.12 17:32
  • Citovat
  • Upravit
498
30.8.12 18:13

RD Rýmařov. Stavěli jsme s nima před 3 roky. Vybrali jsme si je právě pro dobré reference. Je pravda, že cena byla vyšší, než u většiny jiných firem dělajících dřevostavby. Ale dodrželi na den termín, cenu na korunu, drobné reklamace, co jsme měli, řešili bez odkladu a vstřícně.
Smlouvu jsme uzavírali na zastoupení v Praze, ale velmi dobré reference byly na zastoupení v Mladé Boleslavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.8.12 19:52

Děkuju moc za tipy, jukla jsem na stránky a žádný ten domeček se mi nelíbí :( jediný, u koho jsem narazila na hezké domečky je http://www.nicewood.cz/…icewood.aspx
nevíte o nich něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.10.12 12:12

@aničkakytička

Ahojky, s touto firmou momentálně začínáme stavět my. Jak jste na tom vy?

Právě jsme ve fázi, kdy obíháme všechny možné úřady kvůli projektu a hypotéce. Je to celkem masakr když tomu nikdo nerozumí :D Měli bychom mít v květnu postaveno, tak snad to všechno půjde hladce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.10.12 12:14

@aničkakytička

Ještě jsem zapomněla dodat že Rýmařov jsme si nevybrali, protože se nám také žádný dům nelíbil :-/.. Nicewood - Vekra stavební je velká firma, takže si myslím, že tam by žádný problém být neměl. Byli jsme se podívat i v Šestajovicích u Prahy na vzorové domy - takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.12 21:06

Prosím Vás také bych se chtěla zeptat na firmu na dřevostavbu. chtěli bychom si postavit domeček patrový a jak tak hledám na internetu tak na každou firmu jsou nějaké špatné recenze prosím Vás nemůže mi někdo doporučit opravdu spolehlivou firmu? Moc se nám líbí domeček od firmy A. K.E. dreamhouse mají pěkné domečky a taky přijatelné ceny, ale nechci se napálit :-( prosím Vás není tady někdo kdo s touto firmou už stavěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.13 19:46

Dobrý deň.
Všimla som si že stavate dom s firmou nicewood. Tiež sa nám pačia od nich domčeky a uvažujeme s nimi stavať. Tak by som sa Vás chcela opýtať, ako ste s nimi spokojný.

Ďakujem veľmi pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.2.13 11:16
@ilyz píše:
@aničkakytička

Ahojky, s touto firmou momentálně začínáme stavět my. Jak jste na tom vy?

Právě jsme ve fázi, kdy obíháme všechny možné úřady kvůli projektu a hypotéce. Je to celkem masakr když tomu nikdo nerozumí :D Měli bychom mít v květnu postaveno, tak snad to všechno půjde hladce :-)

s jakou firmou stavíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
11.2.13 21:11
@maculkaa píše:
s jakou firmou stavíte?

Vekra stavební - divize Nicewood

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.2.13 21:16
@mondy131 píše:
Dobrý deň.
Všimla som si že stavate dom s firmou nicewood. Tiež sa nám pačia od nich domčeky a uvažujeme s nimi stavať. Tak by som sa Vás chcela opýtať, ako ste s nimi spokojný.Ďakujem veľmi pekne :)

Hezký večer,

dotazu jsem si všimla až teď. Zatím jsme spokojeni, vyřizujeme vše potřebné a na konci března by se snad mělo začít stavět. Vše mají jednoduše udělané, prostě máte nějaký standart a co chcete navíc, tak vám řeknou ihned cenu, popř. podepíšete dodatek, a víte na jaké ceně jste. Stavíme nicewood 104 - asi nejlevnější ve své kategorii od Nicewoodu - takový klasický domek. Cenově nás vyjde cca na 3 400 000 Kč i s kuchyní a koupelnou a wc. V ceně není nábytek, terénní úpravy, plot apod. Jedná se o samostatný dům. My jsme si navymýšleli poměrně dost úprav. Jako např. klimatizace i s topením po celém domě, elektrická vrata, venkovní dekor, posuvné dveře do zdi, okapy v barvě střechy, kuchyň mám za 300 000,– apod. Základní cena byla 2 600 000,–.

Až začneme stavět tak podám info jak to probíhá a jestli je vše ok. Teď vyřizujeme stavební ohlášku a je to mazec :zed: To je to poslední co nás brzdí od začátku výstavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr Kolm
16.5.13 10:54

Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat, jak vám pokračuje stavba s firmou nicewood? Také se rozhoduju pro tuto firmu.´Děkuji pěkně

• Citovat
  • Upravit
585
17.5.13 14:37
@Petr Kolm píše:
Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat, jak vám pokračuje stavba s firmou nicewood? Také se rozhoduju pro tuto firmu.´Děkuji pěkně

Dobrý den, pokračuje úplně super. Za 3 týdny by nám měli domeček předávat. Pokud byste měl zájem třeba jen o informační schůzku, tak klidně napište a já vás mohu rovnou odkázat na pána, který to vyřizuje nám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr Kolm
18.5.13 15:20

Děkuji za odpověď už jsem také před podpisem smlouvy, jednám s panem Chumanem.Tak doufám, že budu spokojen jako vy.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí