Co říkáte na tento domeček?

51
28.8.12 20:52

Co říkáte na tento domeček?

Ahoj holky,
právě vybíráme dům - dřevostavbu, kterou bychom rádi postavili částečně svépomocí. Chceme patrový dům, částečně podsklepený (jsme ve svahu). Máme to vymyšlené tak, že dole vybudujeme 2+kk a podkroví doděláme postupně až budou finance. Rádi bychom se vešli do 2,5 mil. korun.
Velikost spíše menší, stačil by 4+1, podmínkou je pokoj dole.
Líbí se nám zatím tento:
 http://www.celet.cz/…ni-domy.html?…

Ráda bych se s Vámi poradila a slyšela konstruktivní připomínky.
Děkuji za pomoc
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
28.8.12 20:58

Domecek je to pekny a myslim, ze za 2,5mil udelate i to podkrovi:)

Jinak mne osobne se libi domecky na tento zpusob, s tim vyklenkem :) :srdce:

http://www.canaba.cz/…omy/praktik/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.8.12 21:05

Malá kuchyň a chybí mi tam jídelní kout :think:

Příspěvek upraven 28.08.12 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.8.12 21:06
Ty se mi taky líbí a ještě ideálně krytá terasa balkonem.
@Hanka79 píše:
Domecek je to pekny a myslim, ze za 2,5mil udelate i to podkrovi:)

Jinak mne osobne se libi domecky na tento zpusob, s tim vyklenkem :) :srdce:

http://www.canaba.cz/…omy/praktik/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.8.12 21:09

Hani to je pravda neni tam kuchynsky kout…jeste pokoukejte, urcite nejdete do tech 2,5mil jeste praktictejsi a hezci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.8.12 21:09

Ahoj, pisi jen proto, ze take mame drevostavbu…
Domecek je to krasny a urcite bych do nej sla. Nicmene bych nepodcenila okna.Meli jsme v domecku nedostacujici a museli jsme ted menit. Srazela se nam v zime na nich voda a zamrzala v led. A tudiz nam domecek zacal pomalu plesnivet v rozich atd…Coz neni pro drevostavbu dobre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.8.12 21:10

@terinka4444 Joooo jen vyhrat by to chtelo a clovek by si pak navymyslel :lol: :oops: ale baracky od Canaby se mi vzdycky libily :) jen pozemek holt nebyl no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.8.12 21:14
Je to OT, ale to mi povídej, proto nemám vysněnou novostavbu, ale koupili jsme starší domek a rekonstruujeme, místnost po místnosti, jak našetříme. Ale jídelní kout, krytá terasa, ke každému pokoji šatna, místnost na tělocvičnu. Jo jo, musím vsadit sportku :mrgreen:
@Hanka79 píše:
@terinka4444 Joooo jen vyhrat by to chtelo a clovek by si pak navymyslel :lol: :oops: ale baracky od Canaby se mi vzdycky libily :) jen pozemek holt nebyl no :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.8.12 21:18

@terinka4444 Alespon mate klid od sousedu, my nakonec skoncili v byte…ale tak je velky, udelali jsme si ho pekny, ale barak je barak :)jinak se taky omlouvam za OT…
Ale jak rikas, sportku by to chtelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.8.12 21:24

Domky od canaby se mi také líbí, manželovi moc ne.
S tím kuch. koutem máte pravdu. Možná by se dal udělat místo té technické místonsti? Tu nepotřebujeme, když bude sklep.
To byste nevěřily, jaký je problém najít něco mešího s pokojem dole, ale určitě ještě pohledáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.8.12 21:34

Ještě hledej, dělat jídelnu z jiné místnosti, to je překombinované, nakonec stejně nikdo nebude chodit jíst jinam, ještě pohledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
28.8.12 21:36

Mě se líbí :-) ale ten jídelní kout… taky dávám přednost pokojíku dole třeba pro návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.8.12 21:43

My pokojík doel chceme jednak kvůli tomu, že nebudeme mít nějakou dobu podkroví, pak nějaký čas bude s námi tchyně (až to podkroví mít budeme)a až budeme staří a nevylezeme schody, tak se taky hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 21:52

Nevím, jestli je to standartní, ale dočetla jsem se tam, že dávají na dům záruku 36 měsíců. To mi přijde celkem málo. U jiných společností ručí za kvalitu provedení stavby více let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 21:54

Mě se ani trochu nelíbí dispozice domu. Technickou místnost bych uvítala poblíž garáže nebo vstupní chodby. U kuchyně bych zase chtěla alespoň malou spíž a taky bych chtěla místo na jídelní stůl. Ale to je jen můj názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí