Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
právě vybíráme dům - dřevostavbu, kterou bychom rádi postavili částečně svépomocí. Chceme patrový dům, částečně podsklepený (jsme ve svahu). Máme to vymyšlené tak, že dole vybudujeme 2+kk a podkroví doděláme postupně až budou finance. Rádi bychom se vešli do 2,5 mil. korun.
Velikost spíše menší, stačil by 4+1, podmínkou je pokoj dole.
Líbí se nám zatím tento:
http://www.celet.cz/…ni-domy.html?…
Ráda bych se s Vámi poradila a slyšela konstruktivní připomínky.
Děkuji za pomoc
Hanka
Domecek je to pekny a myslim, ze za 2,5mil udelate i to podkrovi:)
Jinak mne osobne se libi domecky na tento zpusob, s tim vyklenkem
![]()
Malá kuchyň a chybí mi tam jídelní kout ![]()
Příspěvek upraven 28.08.12 v 21:12
@Hanka79 píše:
Domecek je to pekny a myslim, ze za 2,5mil udelate i to podkrovi:)Jinak mne osobne se libi domecky na tento zpusob, s tim vyklenkem
http://www.canaba.cz/…omy/praktik/![]()
Hani to je pravda neni tam kuchynsky kout…jeste pokoukejte, urcite nejdete do tech 2,5mil jeste praktictejsi a hezci ![]()
Ahoj, pisi jen proto, ze take mame drevostavbu…
Domecek je to krasny a urcite bych do nej sla. Nicmene bych nepodcenila okna.Meli jsme v domecku nedostacujici a museli jsme ted menit. Srazela se nam v zime na nich voda a zamrzala v led. A tudiz nam domecek zacal pomalu plesnivet v rozich atd…Coz neni pro drevostavbu dobre ![]()
@terinka4444 Joooo jen vyhrat by to chtelo a clovek by si pak navymyslel
ale baracky od Canaby se mi vzdycky libily
jen pozemek holt nebyl no ![]()
@Hanka79 píše:
@terinka4444 Joooo jen vyhrat by to chtelo a clovek by si pak navymyslel![]()
ale baracky od Canaby se mi vzdycky libily
jen pozemek holt nebyl no
@terinka4444 Alespon mate klid od sousedu, my nakonec skoncili v byte…ale tak je velky, udelali jsme si ho pekny, ale barak je barak
jinak se taky omlouvam za OT…
Ale jak rikas, sportku by to chtelo ![]()
Domky od canaby se mi také líbí, manželovi moc ne.
S tím kuch. koutem máte pravdu. Možná by se dal udělat místo té technické místonsti? Tu nepotřebujeme, když bude sklep.
To byste nevěřily, jaký je problém najít něco mešího s pokojem dole, ale určitě ještě pohledáme.
Ještě hledej, dělat jídelnu z jiné místnosti, to je překombinované, nakonec stejně nikdo nebude chodit jíst jinam, ještě pohledej.
Mě se líbí
ale ten jídelní kout… taky dávám přednost pokojíku dole třeba pro návštěvu.
My pokojík doel chceme jednak kvůli tomu, že nebudeme mít nějakou dobu podkroví, pak nějaký čas bude s námi tchyně (až to podkroví mít budeme)a až budeme staří a nevylezeme schody, tak se taky hodí ![]()
Nevím, jestli je to standartní, ale dočetla jsem se tam, že dávají na dům záruku 36 měsíců. To mi přijde celkem málo. U jiných společností ručí za kvalitu provedení stavby více let.
Mě se ani trochu nelíbí dispozice domu. Technickou místnost bych uvítala poblíž garáže nebo vstupní chodby. U kuchyně bych zase chtěla alespoň malou spíž a taky bych chtěla místo na jídelní stůl. Ale to je jen můj názor ![]()