Firmy neodpovedajú

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
16.10.19 14:37
@Anonymní píše:
Možno je hlavným problémom moja psychika. Bola som v bankomate, mám to kúsok od domu, išla som okolo parku a tam sedela skupinka ľudí. Pre mňa nadľudská úloha okolo nich prejsť, prežívala som panický strach, úzkosť, mala som pocit, že na mňa zízajú a ohovárajú ma a smejú sa mi. No a keď som išla domov, tá skupinka tam sedela stále a ja len preto, aby som nemusela prejsť okolo nich, radšej som išla inou cestou domov, aj keď bola dlhšia.

Tohle musíš řešit s odborníkem. Vždyť tvoje sociální fóbie tě brzdí, paralyzuje v běžném životě. A nejen s prací budeš mít i nadále velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
16.10.19 17:30
@Anonymní píše:
Možno je hlavným problémom moja psychika.

V tom případě nehledej práci, ale odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.10.19 20:25

Zakladatelko, napis mi sz. Zrovna hledam do tymu slovenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
16.10.19 20:40

Taky bych ti poradila ať se dáš nejdřív dohromady po psychické stránce. Když tě někde vezmou a pak jim kvuli nejakymu drobnymu konfliktu nepřijdeš do práce, tak te vyhodi a budeš tam kde si byla. Když chceš dělat prodavačku a bojíš se projít kolem lidí na ulici, tak nechapu jak by si mohla v obchodě oslovit zákazníky a nabízet jim zboží, řešit třeba reklamace kdy ti můžou lidí nadávat i když za to ty nebudeš moc.
Pokud ti na inzerát firma neodpoví, ale pořád místo inzeruji tak bych tam zavolala a zeptala se jestli životopis obdrželi, že by jsi měla velký zájem u nich pracovat atd.to taky někdy udělá hodně když vidí že se zajimaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat