Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, vybrala jsem dovolenou v CK Firotour, mám ji reservovanou těsně před podpisem smlouvy a teď jsem zjistila, že je v Invii o 5 tisíc levnější! Tak to asi zruším a koupím to v Invii ne? Pořád to bude jako přes Firo? A je to vůbec možný, že je to levnější o tolik?
Díky.
@Sunnyess píše:
Zdravím, vybrala jsem dovolenou v CK Firotour, mám ji reservovanou těsně před podpisem smlouvy a teď jsem zjistila, že je v Invii o 5 tisíc levnější! Tak to asi zruším a koupím to v Invii ne? Pořád to bude jako přes Firo? A je to vůbec možný, že je to levnější o tolik?
Díky.
Tak záleží…může a nemusí. Může se lišit třeba v typu pokojů, pokud je to komplex nějakých apartmánů, můžou být jedny blíž a druhé dál od moře…
Pak se podívej na povinné a nepovinné příplatky, na těch ta cena může následně naskákat ani nebudeš vědět jak.
Dělám v cestovním ruchu už 5 let. Není možné, aby invia prodávala za jinou cenu, než Firo. Cena musí být stejná.
Pošli mi odkaz, mrknu nato… Invii i Firo.
Nemusi to byt pres Firo, ale muze to byt jina CK, kdyz se podivas, tak nekde vpravo je napsano, ktera CK to porada. takze to zrejme pres Firo nebude… ![]()
@Agneth píše:
Tak záleží…může a nemusí. Může se lišit třeba v typu pokojů, pokud je to komplex nějakých apartmánů, můžou být jedny blíž a druhé dál od moře…
Pak se podívej na povinné a nepovinné příplatky, na těch ta cena může následně naskákat ani nebudeš vědět jak.
Aha, tak to me nenapadlo, tadyto je ale velky hotel, zadny apartmany nebo tak.
@Sunnyess Na Invii by před rezervací mělo být někde uvedeno, o jakou CK se jedná…
@Sunnyess
tak to je zajimavy.. ale vetsinou ma Invia nepresne ceny..ty to odkliknes, oni poptaji a cena se pak vetsinou lisi..
zkus a pak uvidis ![]()
@Sunnyess Dala bych si pozor, jestli je to opravdu to samé. Invia zprostředkovává zájezdy cestovním kancelářím. My jsme si málem objednali dovolenou přes Invii a na poslední chvíli jsme si vygooglili něco o CK, přes kterou to mělo být. A recenze hrůza! Nakonec jsme si koupili tu samou dovču ve stejném hotelu přes Eximtours a vyšlo to cenově jen o něco málo víc.
@Sunnyess píše:
Díky.
To je blbost. Bude to jiny pokoj nebo něco. Mám několikaletou praxi v cestovním ruchu a bude v tom nějaký háček. Jediné ze by se Indie vzdala provize, ale pochybuji, ze by na jednom zájezdu měla 5 tisíc. Můžeš mi prosím taky poslat odkazy, jen pro zajímavost?
Taky myslim, ze v tom bude hacek. Invie nebude mit kompletni cenu nebo to budou nejake economy pokoje u vytahu, bez balkonu atd. Vzala bych to pres firotour naprimo. To je jistota…
Tak to ti spíš pošlou dražší cenu, až to zarezervuješ
Nějakou slevu dostat můžeš, ale takhle velká se mi nezdá. Když to je navíc oboje FIRO.