Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zeptám se, kdy kupujete nejvýhodněji first minute na letní dovolenou?
V Blue style nabízejí teď akci do 15.11 first minute ale teď mě to přijde fakt brzo navíc je to teď dražší než loni když jsem to kupovala v únoru.
Mluvila jsem s pracovníci ale celkem furt mlžila jak to mají s cenama.
Pokud letíme s dětmi, tak kupuju first / aby bylo jedno dítě úplně zdarma/ a to už koupené mám, pokud letíme jen s mužem tak kupujeme last, nejlépe superlast.
@mamoch My taky tak, pokud s dětmi a letíme, tak kupuju teď. Máme 3 děti a na last bych nevybrala už nic.
Pokud bychom letěli jen s manželem, počkám na last.
Také už máme. S dětmi a o hlavních prázdninách nám to vyjde nejlíp koupit už teď. Koupili jsme teda do konce října a cena byla super.
@Bledulka píše:
Také už máme. S dětmi a o hlavních prázdninách nám to vyjde nejlíp koupit už teď. Koupili jsme teda do konce října a cena byla super.
Souhlasím. Navíc už se 2 dětma a nějakými konkrétnějšími představami, je později problém něco sehnat.
Taky teď vybíráme
chceme nakoupit do poloviny listopadu. Ceny jsou příjemné například u Exim Tours…
Holky vy co už máte vybráno, smím s zeptat kde a jaky hotel? Pro inspirací ![]()
@leene píše:
Taky teď vybírámechceme nakoupit do poloviny listopadu. Ceny jsou příjemné například u Exim Tours…
Holky vy co už máte vybráno, smím s zeptat kde a jaky hotel? Pro inspirací
@leene
Blue Style, Turecko, hotel Arcanus
@mamoch píše:
@leene
Blue Style, Turecko, hotel Arcanus
Tam jsme byli a moc se nám líbilo, byli jsme nadšení.
Letos jedeme s tou samou cestovkou, taky Turecko, ale jiný hotel, nevím teď ten název.
My máme také zakoupeno už od půlky října, kupovali jsme přes Blue Style.