Fisher Price - mikrofon

783
9.10.17 10:45

Fisher Price - mikrofon

Prosím máte někdo? Pokud ano, můžete mi prosím přesně popsat, co všechno umí? Na netu jsem našla jen 30s video, žádné recenze.. předem díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
9.10.17 11:29

@kittysha Ahoj, já ho zrovna koupila minulý týden synovi, dostane ho k Vánocům. Takže jsem ho zatím jenom vyzkoušela. Měl by počítat od jedné do dvaceti, zpívá několik pisnicek, svítí a blika a když se tam podrží ten pejsek a syn do něj něco řekne, tak se to potom přehraje s melodií. Nestojí moc peněz a líbí se mi. Myslím, že syn bude mít radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.10.17 13:01

@Ewinkazakr Myslím, že za tu cenu by to mohlo být fajn:-) nevíš prosím jaké písničky? nebo co je přesně napsáno na obalu? Taky doufám, že se bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
9.10.17 13:32

Já to zatím fakt jen zkusila narychlo, když děti spaly, určitě je tam hlava, ramena, kolena, palce a nějaké další, mám to teď schované, musela bych zase mrknout :) spis jsem zkoušela to nahrávání a to se mi líbí, že tam vlastně dite cokoliv rekne, nebo zazpívá a ono to hodí do melodie a udělá z toho písničku :) jako za tři stovky mi to přijde prima :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.10.17 10:03

@Ewinkazakr děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.10.17 10:58
  • načítám...