Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemate nekdo na prodej plysaky z kolekce laska nebeska? Mela bych zajem…dekuji
Vždyť to teprve teď začalo tak pochybuji že by to někdo měl a hned to chtěl dávat pryč
![]()
Příspěvek upraven 29.09.17 v 21:35
Tak ja bych to chtela nove a navic nemam tento obchod ve svem okoli, takze ani presne nevim kdy to zaclo, ale vim ze s kartickama se kseftuje, ale to je mi na nic, kdyz si to nemohu vyzvednout…
@Petruna21 a za kolik
, Vali má měsíc dneska jakou měla radost když jsem přinesla sluníčko
, prý potřebuje všechny
, dnes zapnula slunce které hodně svítí, na slunce položila psa a smála se že Sissi svítí
![]()
@Markéta80 No jsou to hrozné peníze hlavně v té BILLE
hnold oni vědí jak vidělat na lidech.. každé dítě to hned chce a rodiče kupují a oni vidělávají ![]()
Tak pisu to tady, kdyby to nekdo mel nebo byl schopny sehnat, tak mi napište zpravu a domluvime se…
@Petruna21 píše:
@Markéta80 No jsou to hrozné peníze hlavně v té BILLEhnold oni vědí jak vidělat na lidech.. každé dítě to hned chce a rodiče kupují a oni vidělávají
Jinak mrkni na aukro tam to určitě bude plno prodavaček prodávat… já nesnáším tyto akce na které se pak ještě musí doplácet… nejraději sbíráme knihy Albert bez doplatku, to má smysl
Já teda nevím, ale třeba abych dostala knížku v Albertu „zadarmo“, tak musím nakoupit za 2000Kc. To si snad tu knížku koupím raději za 199Kc hned za 2000Kc jich budu mít 5. Totéž s Láskou nebeskou. To radši 400Kc hned, než nákupy za tisíce.
Tak tyto akce jsou pro lidi, které v daném obchodě nakupují každodenně..takže reakce typu „nákupy za statisíce“ mi případnou mimo mísu
..
@Martina211 kde třeba nakupujete vy?
@Deníííí Nakupuji pravidelně v obou uvedených obchodech. A můj názor je ten, co jsem napsala výše.
@Martina211 tak to určitě utratíte za to akční období částku peněz, která je potřebná na „odměnu“ ????
@Deníííí To je klidně možné, ale násobit to počtem dětí a je z toho pěkná suma. Já prostě nelítám na nákupy denně a ještě zrovna v Albertu je věčně problém s body.
@Martina211 to máte pravdu..jsem si neuvědomila, že někdo může mít víc děti
..no jo..těhotná-tak se mozek přesouvá už jinam
..my vždy zaúkolujeme babičky atd..tak se to sejde rychle ![]()