Jaké stavebnice baví vaše děti?

8508
26.9.17 17:41

Jake stavebnice bavi vase deti?

Otazka je jasna :-)

Mame doma 19m chlapecka a strasne ho bavi Duplo a trochu i vlackodraha.Rada bych mu ke druhym narozkam koupila nejakou jinou stavebnici… Co je popularni u vas? Aby ho to za rok neomrzelo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1835
26.9.17 17:51

Já každý rok dokupuju malýmu lego Duplo, za chvíli mu bude 5 a pořád ho to baví. Dobře se to drží, má toho už hodně, takže postaví velikou garáž. Ty malinký lega jsou podle mě k ničemu. Akorát se to všude válí. A malýho to ani nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
26.9.17 17:58

@Limi123 U nás tedy jede od 12 měsíců tak do 3 let megabloks ve všech podobách. Duplo až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 18:01

U nás vede také Lego Duplo. Kupujeme hlavně ty doplňkové sady, kde je hodně zvířat, figurek, aut. Baví to i mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
26.9.17 18:08

Ja od dvou let kupuju klasicke lego, ale malej nic necpe do pusy, tak nehrozilo ze to spolkne nebo vdechne. Treba duplo ho nebavilo nikdy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
26.9.17 18:11

U nás také vede duplo a dřevěná vláčkodráha. Máme doma už asi 10 krabic toho lega a pořád je z čeho vybírat :palec: o jiné stavebnici nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
26.9.17 18:23

Nic jineho nemame. Dokupuju k vlackodraze a duplu.

Jeste u babicek Seva - ale ta je az pro starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.9.17 18:25

U nás taky Duplo a vláčkodráha :mrgreen: A teď viděla nádhernou kuličkodráhu Hubelino kompatibilní s Duplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.9.17 18:35

Vláčkodráha, kuličková dráha, klasické lego a seva.
Synovi je 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
26.9.17 18:35
@Petraa89 píše:
Já každý rok dokupuju malýmu lego Duplo, za chvíli mu bude 5 a pořád ho to baví. Dobře se to drží, má toho už hodně, takže postaví velikou garáž. Ty malinký lega jsou podle mě k ničemu. Akorát se to všude válí. A malýho to ani nebaví.

Souhlas, u nás též na prvním místě duplo, syn 6 let :lol: Myslím že mu to vydrží do 15ti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.9.17 19:17

U nás jednoznačně Magformers. Sice dražší pořizovací cena, ale stojí to za ty peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.9.17 19:19

U nás duplo, klasické dřevěné kostky, vlackodraha a igracek-multigo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.9.17 19:33

Obyčejn dřevěné kostky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
26.9.17 19:39
@kotyk píše:
U nás taky Duplo a vláčkodráha :mrgreen: A teď viděla nádhernou kuličkodráhu Hubelino kompatibilní s Duplem.

Hubelino máme a je super (taky dražší, ale kvalitní a nerozbitné). Skvělé jsou i Hubelino podložky (tvrdší, než ta pružná zelená na Duplo, takže se na tom dají věci přenášet) a kostičky (dělají sadu, kde je spousta dlouhých kostek, třeba 2*8 nopů, takže to klasické Duplo hodně obohatilo a jdou dělat snáz víceúrovňové stavby). Kvalitou jsou ty kostky stejné jako Duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8508
26.9.17 21:40

Hubelino máme v plánu, dupla máme spoustu (i ty dlouhé kostky), koupila jsem nějaké použité velikou bednu, takže to už určitě dokupovat nebudeme :-) Pak asi přejdeme na Lego.

Díky všem :-)

@mal.lucie O Magformers jsem slyšela, možná také vyzkoušíme. Jak staré děti si s tím vyhrají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí