Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Stavebnice Magformers (ideálně ta s kolečky na dálkové ovládání) nebo Geomag.
Duplo nebo Lego, Magformers, dřevěné koleje, Albi knížky, pistole Nerf,…
Lyže, kolo, foťák, lego (u nás jednoznačně vyhrál vlak), stavebnice Seva, kolobezka
Lego, knizky, seva, logicke hry od mindoku, spolecenske hry, auto, kolo, plastelina a veci na tvoreni, vyroba mydel, pomucky pro sport…
@Poison Eve vláčková souprava, magnetická stavebnice, autodráha, kuličková dráha od lena,.
Auto na dálkové ovládání, Kouzelné čtení od ALBI (v listopadu má vyjít nová knížka Dinosaouři), autodráha, deskové hry. ![]()
Tak určitě by neměly chybět knížky - myslím, že hodně oblíbené jsou případy komisaře Vrťapky. Nějaká společenská hra - u nás třeba baví hra Duch, nebo Labyrinth. No a lego a sportovní vybavení. My jsme letos na zimu pořídili klukům takový kluzáky na sníh https://www.alza.cz/…d4588959.htm. Hodně tady na tom děti jezdí.
Jak uz bylo psano. Novy Dinosari ke kouzelne tuzce, nove kolo, Sevu.
Jo taky mě přijde skvělý jako dárek tenhle polštář, ale to poštovný je mazec - https://www. amazon. com/Attatoy-Educational-Stuffed-Geo-Political-Markings/dp/B01MXZZUA6/ref=sr1_1?ie=UTF8&qid=1506071673&sr=8-1&keywords=pillow+earth. Tak kdybyste někdo věděl, kde koupit něco takového s rozumným poštovným, sem s odkazem prosím
Taky nevím. Zatím tu mám jednu společenskou hru a župan, pak mám v plánu povlečení s Tlapkovou patrolou a asi lego, nějaké věci na tvoření.
@AnastazieB pistoli Nerf dostal v létě k svátku, ale zařadila jsem ji na seznam nebezpečných věcí. Náboje jsou sice pěnové, ale bolí to. A shazuje to věci z polic. ![]()
Magformers dostali loni a od té doby se nám tu jen válí, nedrží to pohromadě, takže nás to ani jednoho nebaví.
Obrázkové knížky jsem vždy kupovala ráda a děti z nich měly radost. Nebo potěší lego či jakákoliv jiná stavebnice. Co se mi například líbilo minulý rok na Vánoce u sestry bylo kreslíví pero tuším z nc.cz, které koupila napůl dětem. Normálně člověk mohl jakoby kreslit ve vzduchu a za tím zůstávala čára nějakého vosku nebo čehoto. Děckům to strašně rozvíjelo představivost, protože už to nebylo jen na papíře, ale v prostoru. ![]()
Knihy od Svojtky,
Vlackodraha+ rozsireni,
Auto na dalkove ovladani,
Spolecenske hry
@Katy87 píše:
Ahoj, nevím, zda znáte takový hrací a jezdící traktor se zvířátky a farmářem. Ten u nás vede už rok, když Honzík nejezdí s ním, jezdí na něm. Dá se sehnat v Dráčiku.Mým tipem je i můj výtvor - fotoknížka „30 vzpomínek na šťastné dětství“. Je plná aktivit, které se dají společně s dětmi dělat a uchovat tak nezapomenutelné okamžiky. Koukněte. www.prostastnejsidetstvi.cz
ježiši, ten traktor máme, naštěstí už nehraje
hodnotím ho jako pro rodiče nejhorší hračku na světě, hýjahýjahéééj
a když tak nad tím přemýšlím, je to docela držák, máme ho doma už 4 roky ![]()
Mi už to ani nepřijde, ale je pravda, že ze začátku jsem s tím taky měla problém.
Ahoj, uvitam tipy dle nadpisu
. Urcite poslouzi i dalsim… Vanoce jsou za tri mesice tu
.