Tip na dárek pro pětiletého chlapce - Vánoce 2017

Poison Eve
24.9.17 23:36

Tip na darek pro petileteho chlapce - Vanoce 2017

Ahoj, uvitam tipy dle nadpisu :). Urcite poslouzi i dalsim… Vanoce jsou za tri mesice tu :).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16228
24.9.17 23:43

Stavebnice Magformers (ideálně ta s kolečky na dálkové ovládání) nebo Geomag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
24.9.17 23:58

Duplo nebo Lego, Magformers, dřevěné koleje, Albi knížky, pistole Nerf,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.9.17 01:42

Lyže, kolo, foťák, lego (u nás jednoznačně vyhrál vlak), stavebnice Seva, kolobezka

• Citovat
  • Upravit
2852
25.9.17 06:30

Lego, knizky, seva, logicke hry od mindoku, spolecenske hry, auto, kolo, plastelina a veci na tvoreni, vyroba mydel, pomucky pro sport…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.9.17 07:09

@Poison Eve vláčková souprava, magnetická stavebnice, autodráha, kuličková dráha od lena,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6719
25.9.17 07:30

Auto na dálkové ovládání, Kouzelné čtení od ALBI (v listopadu má vyjít nová knížka Dinosaouři), autodráha, deskové hry. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
25.9.17 08:07

Tak určitě by neměly chybět knížky - myslím, že hodně oblíbené jsou případy komisaře Vrťapky. Nějaká společenská hra - u nás třeba baví hra Duch, nebo Labyrinth. No a lego a sportovní vybavení. My jsme letos na zimu pořídili klukům takový kluzáky na sníh https://www.alza.cz/…d4588959.htm. Hodně tady na tom děti jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
25.9.17 09:03

Jak uz bylo psano. Novy Dinosari ke kouzelne tuzce, nove kolo, Sevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
25.9.17 10:05

Jo taky mě přijde skvělý jako dárek tenhle polštář, ale to poštovný je mazec - https://www. amazon. com/Attatoy-Educational-Stuffed-Geo-Political-Markings/dp/B01MXZZUA6/ref=sr1_1?ie=UTF8&qid=1506071673&sr=8-1&keywords=pillow+earth. Tak kdybyste někdo věděl, kde koupit něco takového s rozumným poštovným, sem s odkazem prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.9.17 11:57

Taky nevím. Zatím tu mám jednu společenskou hru a župan, pak mám v plánu povlečení s Tlapkovou patrolou a asi lego, nějaké věci na tvoření.
@AnastazieB pistoli Nerf dostal v létě k svátku, ale zařadila jsem ji na seznam nebezpečných věcí. Náboje jsou sice pěnové, ale bolí to. A shazuje to věci z polic. :lol:
Magformers dostali loni a od té doby se nám tu jen válí, nedrží to pohromadě, takže nás to ani jednoho nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 21:37

Obrázkové knížky jsem vždy kupovala ráda a děti z nich měly radost. Nebo potěší lego či jakákoliv jiná stavebnice. Co se mi například líbilo minulý rok na Vánoce u sestry bylo kreslíví pero tuším z nc.cz, které koupila napůl dětem. Normálně člověk mohl jakoby kreslit ve vzduchu a za tím zůstávala čára nějakého vosku nebo čehoto. Děckům to strašně rozvíjelo představivost, protože už to nebylo jen na papíře, ale v prostoru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.11.17 13:49

Knihy od Svojtky,
Vlackodraha+ rozsireni,
Auto na dalkove ovladani,
Spolecenske hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.11.17 20:56
@Katy87 píše:
Ahoj, nevím, zda znáte takový hrací a jezdící traktor se zvířátky a farmářem. Ten u nás vede už rok, když Honzík nejezdí s ním, jezdí na něm. Dá se sehnat v Dráčiku. :lol: Mým tipem je i můj výtvor - fotoknížka „30 vzpomínek na šťastné dětství“. Je plná aktivit, které se dají společně s dětmi dělat a uchovat tak nezapomenutelné okamžiky. Koukněte. www.prostastnejsidetstvi.cz

ježiši, ten traktor máme, naštěstí už nehraje :mrgreen: hodnotím ho jako pro rodiče nejhorší hračku na světě, hýjahýjahéééj :mrgreen: a když tak nad tím přemýšlím, je to docela držák, máme ho doma už 4 roky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 21:02

:D :D :D Mi už to ani nepřijde, ale je pravda, že ze začátku jsem s tím taky měla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí