Fitness náramky

1324
22.11.17 11:26

Fitness náramky

Ahoj, ráda bych dala manželovi pod stromeček fitness náramek. Výběr je obrovský, tak bych chtěla poprosit o radu ty, kteří náramek aktivně využívají. Kritérií moc nemám, snad jen aby měl čitelný displej, měření kroků, kilometrů (běh, kolo), spálené kalorie, možná budík, rozhodně jednoduché propojení s telefonem a nabíjení přes PC…myslela jsem třeba fitbit, já sama mám Tomtom hodinky, ale musím přiznat, že většinu funkcí teď nevyužívám (a například krokoměr nefunguje, pokud tlačím kočárek :-( ale pořád doufám, že ještě využiju jak děti odrostou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19988
22.11.17 11:29

Mám samsung gear fit 2 ale nabíjení přes dokovaci stanici. Kroky, gps, vyslapana podlaží, aktivita kterou si zvolim, kontrolují mi i pití, spálené kalorie, kvalita spánku, lze si tam stáhnout aplikace na sport, měření tepu. Atd
Displej vypadá takto

Příspěvek upraven 22.11.17 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.11.17 11:33

Asi bych se koukala na to, zda ty hodinky mají GPS, jsou ale dražší… ty co mas ty, podle me snímají kroky na základě pohybu ruky, takže když tlačíš kočárek, nefunguji…

Edit.: tak beru zpět, ty tvé hodinky nejspíš GPS mají :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.11.17 11:58

Já mám Garmin Forruner 30, jsou perfektní, mají i optické měření tepu ze zápěstí, GPS při měření a propojení s mobilem i NTB (to jsem ale nezkoušela).
Měří i kvalitu spánku, dají se na něm nastavovat cíle atd. Sportovec rozhodně ocení. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
22.11.17 12:00

Mam fitbit a jsem s nimi nadmiru spokojena :) podle me meri super, kroky, spalene kalorie, displej je citelny, maji lehke ovladani, mereni tepove frekvence, budik kdy zacnou vibrovat na ruce…no ja jsem z nich nadsena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný