Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na chvilku jsem se otočila a dítko vzalo fixu a pomalovalo sebe a sedačku. Začala jsem zkoumat, co je to za fixu a chtěla hledat chytré rady, jak to vyčistit.
Je to fixa na textil a s poznámkou „nevypratelné“.
Jak to mám z té sedačky aspoň trošku dostat???
Uff… to máš plno radosti po ránu. Co zkusit třeba odlakovač? Ale nejdříve na nějakém skrytém místě, ať ti to neudělá ještě odbarvené fleky.
@renduli Odlakovač jsem nenašla. Ale mám tu něco na ředění laku, tak to by se taky dalo použít? Takové podobné radosti mám skoro pořád - od rána do večera. Moje děti jsou likvidátoři.
Nemusi se fixa na textil jeste prezehlit aby to drzelo? Tak nadeje jeste je, zkus na kousicku lak na vlasy a pak vydrhnout zlucovym mydlem.
@Sára 1 píše:
@renduli Odlakovač jsem nenašla. Ale mám tu něco na ředění laku, tak to by se taky dalo použít? Takové podobné radosti mám skoro pořád - od rána do večera. Moje děti jsou likvidátoři.
To netuším. Ale zkusila bych to nejdříve na nějakém skrytém místě. Držím palce.
hele koupila bych lak na vlasy, odlakovač, nebo něco takového, jinak nevím, pokud to nepůjde, tak máš originální vzpomínku
na tvého potomka ![]()
Zkuste micelarni vodu na plet, s jeji pomoci jsem dostala z bilych dzin zelenou fixu na textil.
Já jsem vyčistila fixu ze sedačky lihem, nezbyla po ní ani stopa. Pokud fixa na textil nepůjde pak bych zkusila technický benzín.