Fixa na sedačce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15457
19.8.17 09:42

Fixa na sedačce

Na chvilku jsem se otočila a dítko vzalo fixu a pomalovalo sebe a sedačku. Začala jsem zkoumat, co je to za fixu a chtěla hledat chytré rady, jak to vyčistit. :,( Je to fixa na textil a s poznámkou „nevypratelné“. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Jak to mám z té sedačky aspoň trošku dostat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4192
19.8.17 09:51

Uff… to máš plno radosti po ránu. Co zkusit třeba odlakovač? Ale nejdříve na nějakém skrytém místě, ať ti to neudělá ještě odbarvené fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
19.8.17 10:02

@renduli Odlakovač jsem nenašla. Ale mám tu něco na ředění laku, tak to by se taky dalo použít? Takové podobné radosti mám skoro pořád - od rána do večera. Moje děti jsou likvidátoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.8.17 10:10

Nemusi se fixa na textil jeste prezehlit aby to drzelo? Tak nadeje jeste je, zkus na kousicku lak na vlasy a pak vydrhnout zlucovym mydlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
19.8.17 10:17
@Sára 1 píše:
@renduli Odlakovač jsem nenašla. Ale mám tu něco na ředění laku, tak to by se taky dalo použít? Takové podobné radosti mám skoro pořád - od rána do večera. Moje děti jsou likvidátoři.

To netuším. Ale zkusila bych to nejdříve na nějakém skrytém místě. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
19.8.17 10:28

@Tarinka Jsem marná. Nemám lak na vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.8.17 10:46
@Sára 1 píše:
@Tarinka Jsem marná. Nemám lak na vlasy.

hele koupila bych lak na vlasy, odlakovač, nebo něco takového, jinak nevím, pokud to nepůjde, tak máš originální vzpomínku :mrgreen: :mrgreen: na tvého potomka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.8.17 12:08

Tak bych zkusila kyprici prasek nebo jedlou sodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
19.8.17 12:34

Zkuste micelarni vodu na plet, s jeji pomoci jsem dostala z bilych dzin zelenou fixu na textil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.8.17 21:36

Já jsem vyčistila fixu ze sedačky lihem, nezbyla po ní ani stopa. Pokud fixa na textil nepůjde pak bych zkusila technický benzín.

• Citovat
  • Upravit
88
20.9.17 10:03

Souhlasím s @Janli, lih mi taky pomohl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný