Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo používáte plenky Fixies? Sestra je před 5 lety používala na synovce a byla moc spokojená, tak by mě zajímalo, jestli jsou pořád to co bývaly, čekám mimčo v srpnu, tak dělám průzkum jaké plínky pořídit. Za odpovědi díky, Lucka
Nursinko, průzkum klidně dělej, ale co zjistíš?
Každá upřednostňujeme něco jiného
Stejně koupíš a vyzkoušíš a uděláš si vlastní poznatky.
Mě třeba Fixies nevyhovují, Huggies taky ne - jednak se mi malej pročůrával a zrovna Huggies mi přišly „krátké“. Nejradši mám Pampers a Helen Harper. Ale za chvíli někdo napíše přesný opak ![]()
Fixies vetsi velikosti Matej pokazde procural, takze jsme meli jen jeden balik, ale tu nejmensi detskou velikost maji s vykrojem na pupik- coz se nekomu muze zdat jako vyhoda…ja si naopak nemohla vynachvalit ti pidiPampars- maji tam takovou jakoby sitku, kterou ta tekuta stolice protece vic do pliny- fakt super…ale je to zas jen ta nejmensi velikost, takze jen na chvilku…
jinak- u nas spokojenst s Huggies- na den dobry, Pampers- byvaly fajn, ale ted mi prijdou desne „navonene“, ale spousta lidi si chvali ty pruzne pasky, Sleep and Play-ty jsou hrozne tenke, Helen Harper jsou taky fajn, ale Mates je pres noc durch, takze jen na den…byla jsem spokojena i s fialovyma Tesco, ale ted je nejak inovovali- a Mates se po nich desne oprudil…pak jmse zkouseli pliny z Rossmanna- taky fajn.....
myslim, ze je to proste o zkouseni
starsi syn vyrostl na Pampers, ten mladsi je takovy pokusny kralik- kazdou chvili jiny druh plin- vetsinu jich ale procura ![]()
Dle mě jsou nejlepší fialové tesco plenky a pampersky…
Dobré jsou taky plínky se zajíčkem z Penny ![]()
Ahoj,
mě vyhovují pleny Pampers 1,2. Huggies 2, a pleny Happy Newborn. Tyto máme zatím odzkoušené.
U starší dcery jsem používala Helen Harper maximální spokojenost a pak jsme používali obyč. Hypernovácké a taky spokojenost.
Teď až dodělám balík Huggies, tak budu zkoušet Tesco fialové, tak uvidíme.
Musíš si sama vyzkoušet co bude vyhovovat tobě a miminku.
Šárka
My jsme Fixies vyzkoušeli, když jsme s malou byli v nemocnici, tam je dávali. Jsou příjemné a měkké, ale je fakt, že občas je malá prokadila. Pro ty nejmenší jsou fakt dobrý Pampers Newborn, s nimi jsem byla hodně spokojená. Teď už používáme Huggies Premium a nebo cenově dostupnější fialové Tesco, kde bych řekla, že je kvalita srovnatelná. Spálila jsem se při nákupu Huggies Classic, jsou děsně papírové, už bych je nekoupila (bývají dost často v akci). Ty větší Pampersky jsou voňavé a nemusí každému miminku vyhovovat.
Fixies jsem měla na první dítko, mně osobně se tedy zamlouvaly ty Newborn, ale ty větší už ne, nehledě na to, že jsem s nimi řešila ten problém, že v plence byly jakési ostré kuličky, které Honzíka škrábaly na zadečku. Pampers za tu cenu tak úžasné nejsou, byla jsem maximálně spokojená s plenkama z Rosmann drogerie. Příště do nich jdu opět, byly skvělý ![]()
Nursinko,
já jsem taky ve fázi zkoušení. Pro novorozeně se mi zdály nejlepší Huggies, tak jsem koupila teď i Classic a zdají se mi hrozné. Pampers jsou standard, ale drahé. Fixies se mi vůbec nezdály tak super, jak se o nich povídá. Tesco jsou levné, ale nic moc. V porodnicky jsme měli ty Happy, zdály se mi OK. Hodně se mi líbí pleny Babylove z DM drogerie. Teď jsme dostali Sleep and Play a jsou strašně navoněné a to mi vadí. Takže my zatím nemáme favorita ![]()
Ahojky!
Taky jsme toho vyzkoušeli fůru.
Huggies pročůrala,po Pampers se oprudila,dlouho jsme používali fialové Tesco,ty byly super a teď řeším opruzení a ekzémek…(díky Zuziky vím,že je to plínama,zdály se mi trochu jiné
),no a vratila jsem se k plínám z DM babylove,jsou sice dražší,ale po nich problém neměla,se slevovýma kupónama se to dá.Jsou trochu naducanější než Tesco,takže dělají větší zadeček,ale bez problémů. ![]()
Ahojky nursinko.ja som si do porodnice kupila HUGGIES a malemu sa urobili okolo pasu pupinky.sestrička mi řekla,že su niektore deti na ne alergické.tak si kupujem PAMPERS a su božské.jednou som kupila levné boli strašne tažke ked do nich načural.a tiež boli mokré.a na miminku sa nešetri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ved je to to najkrajšie čo nas mohlo potkat.
![]()
Ahoj holky, moc děkuji za názory a jak říkáte, až se prďola narodí, budu zkoušet. Mějte se krásně!
ahojky.par krát som sa tu dočitala,že vam vadi aké su pampers navonané.ja si rozbalim cele balenie a dam si ich do komody.a hned prestanu vonet
![]()
Ahoj,
já jsem byla s plenkami Fixies spokojená maximálně, my máme u nás velkosklad,takže mě jedna vyšla asi na 3,1,měla jsem koupeno 300ks vel 3-6 kg a 300ks vel. 6-9kg, ted už je na skladě nemají a v obchodě jsou moc drahe (kolem 5kč).Pak jsem zkusila Huggies classic - no hrůza, malá se mi z nich občas pročura a když kaká,tak dávám prát vše vč. prostěradla.Bohužel jsem v akci v kauflandu koupila 4 balíky
.
Malá má 4,5 měsíce, už jsme „pročůrali“ 3.500,–Kč,takže uvažuju,že přes den budu dávat klasické bavlněné…
Hezký večer,
plenky Fixies používám téměr 9 měsíců a jsem s nimi maximálně spokojená. Naše Zuzi čůrá a kaká jako divá a jedině v těchto plenkách mi vydrží celou noc bez přebalení. Hodně spokojená jsem i s Babylove z DM. Musím podotknout, že jsem zkoušela i Huggies (protékaly kolem nožiček) a Pampers Active Baby (po 3h spánku zcela pročůrané). Od narození jsem používala Fixies 2 (3-6kg). Podle mého názoru jsou Fixies 1 (2-5kg) opravdu hodně malé, spíše vhodné pro nedonošené nebo malinkaté mimi.
Fixies mohu opravdu zodpovědně doporučit.
Beruška
Holky prosímvás ony jsou ještě u nás k dostání Fixies???
My už jsme bez plín, ale Fixies jsme úplně milovaly, byly to naše nejoblíbenější plínky, ale asi před rokem a půl se ztratily z obchodů.
Jen by mě to zajímalo.
Pak jsme přešly na Tesco (ty papírové , ne ty šustivky) protože byly hodně podobné, akorát se jim někdy bohužel při zapínání utrhly lepíky.
Jééé, Fixiesky, na ty já vzpomínám!!