Plenky z Kauflandu

2218
13.3.08 09:26

Plenky z Kauflandu

Ahoj holky,do Kauflandu moc nechodím,ale teď jsem tam objevila plenky Wickies,jsou celkem levné,tak jsem se chtěla zeptat,jestli s nimi máte někdo zkušenost?Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tea
116
13.3.08 09:34

Ahojky, osobní zkušenost nemám. Ale jednou když jsme byli v Kauflandu nakupovat, tak tam byl jeden balík rozbalenej, tak jsem se na ty plenky podívala. No kvalita na omak nic moc, navíc to nemá žádné sucháče, ale normální lepenku, takže když chceš pak tu plenku rozbalit, tak se to trhá, jak je to tam k sobě přilepené. Sice cena lákavá, ale nakonec kvůli tomu jsme je nekoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.3.08 10:04

Ahoj, já ty plenky normálně používám a jsem s němi spokojená! Cena je super a fakt nejsou špatné. To jak jsou v balíku není zrovna rozhodující. Náš malý má plíny jen v noci a proto jsem se je rozhodla zkusit a byla jsem spokojená tak je kupuji dál. Dřív jsem používala jen Pampersky, ale kvůli ceně a kvůli tomu, že náš malý má v noci strašnou spotřebu jsem je přestala kupovat, taky se mi několikrát stalo, že byly celé nasáklé a pak to protékalo ne kolem nožiček, ale přes povrch (jsou takové papírové a ty z Kaufu jsou jako když igelitové). Malý mi vypije v noci asi 1 litr čaje tak mám opravdu dost velkou spotřebu plínek. :roll:
Já jsme fakt spokojená, zkus koupit jeden malý (asi 89,–- Kč nebo 99,–- Kč) balík a uvidíš sama!!!

• Citovat
  • Upravit
2218
13.3.08 10:16

Aha,tak to jsem si nevšimla,že mají i menši balení,tak díky za radu,koupím je a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.3.08 11:59

Já bych do nich nešla, ani kdyby stály korunu. Jednou je koupil manžel a celý balík jsme vyhodili. Lepítka jsou naprosto šílený a povrch plínky je jak igelitka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.3.08 12:14

Já jsem pro dceru, když byla větší, nekupovala v Kauflu, ale Euroshoper v Hypce nebo Albertovi. A byla jsem spokojená.
Každý si musí vyzkoušet, co mu vyhovuje a co ne. Dceři „igelitky“ vůbec nevadily, ségřiny děti byly po nich opupínkované. Takže radím vyzkoušet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.3.08 13:31

Milá Sunnyside, tak to jste na tom fakt dobře! Kdybych mělá dávat každou noc jen za plínky Pampersky tak 35 - 45,–- Kč (malý mi pročurá i 5 plínek za noc) tak by mi asi ani rodičovská nestačila!!! :cry:

Holky, je to fakt na vyzkoušení. Jsou „igelitové“, ale každému sedí něco jiného. V Kaufu prodávají malý balík (9-18 kg je jich tam 28 ks asi za 99,–- Kč a velký balík 72 ks asi za 189,–- Kč, když je akce tak ho koupíte i za 169,–- Kč i míň).

• Citovat
  • Upravit
8523
13.3.08 14:06

Já je taky kdysi kupovala holce, nebyly špatný, ale ty lepítka fakt byly k prdu. Tak jsem je přestala kupovat, protože jsem jich vždycky několik musela vyhodit nepoužitých. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.3.08 14:24

Milá Veroniko,
jestli na tom jsme špatně nebo dobře, není předmětem této diskuze. Tazatelka se ptala na zkušenosti s plenkama, já jsem jí slušně napsala tu naší. Negativní. Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
13.3.08 14:30

Plenky jsou z vrchu igelitový, a mají lepítka jako izolepu. Takže jsou opravdu jen na jedno použití, protože když se odlepí lepítko, tak se skoro vždy plínka rozdrbne.
Já dávám plenky už jen na noc, a co se malej odnaučil v noci chlastat, tak mu jedna stačí.Takže žádnej problém … za tu cenu to jde.Malímu už ani nevadí že jsou igelitový.
V hypernově prodávají tu jejich značku, a ty jsou taky igelitový … a taky za míň peněz.
Záleží na tobě jestli do toho půjdeš.Jak psali holky mají i malé balení za cca 100kč, takže na zkoušku to jde :)

• Citovat
  • Upravit
2724
13.3.08 14:53

Mám dotaz „od tématu“ pro Sunnyside a andelu:
Vy nedáváte plenky přes den a v noci přebalujete? Proč? Děti se vám budí?

Starší dcera přestala používat plínu přes den tak před druhým rokem, na noc měla Huggies Super Flex nebo Pampers o číslo větší ještě asi dva měsíce, ale budit a přebalovat v noci jsem obě dvě holky přestala tak okolo tří měsíců. Kvalitní plína vydrží opravdu i těch 10-12 hodin.
Nám igelitovky (Clever z Billy) nevadily, ale teď jedeme v Pamperskách, ty nové jsou super, s absorpční vložkou, méně výplně, dobře pružící lemy…a jsou teď k mání za 300,– Jumbo balení (vel. 4 - 72 ks).
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.3.08 15:00

Dcera má plenky přes den i v noci, v noci nepřebaluju od mimina, taky používám Pampersky a bez problémů to všechno v noci poberou.

Je jasný, že každýmu vyhovuje něco jinýho. Já každou plenu, která má z vrchu igelit, řadím do těch horších a jdu od nich pryč. Myslím, že je spousta levnějších variant, které nejsou igelitové a jsou dobré. Přklad: Happy, Babylove, Cien, Tesco fialové… je jich dost.

A na závěr, je každého věc, do čeho svoje dítě balí. Pokud někomu nevadí igelity, nevidím důvod vyhazovat pezíze na Pampersky a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
13.3.08 15:40

Ahojky, je to o tom, co vyhovuje prckovi… Náš malej rozhodně nemůže mít igelitový plínky :roll: Už se těším, až budeme bez nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.3.08 16:48

Tak vzhledem k tomu, že my plínky přes den nemáme asi od roku a něco, malý chodil rád na nočník (měl hrací a když se vyčural tak mu nočnik zahrál a malý byl v 7 nebi) tak jsem je nepotřebovala!
Ale mám problém v noci, protože malý fakt vypije neuvěřitelné množství čaje přes den i v noci tak mám hromadu plín přes noc. Nemůžu ho to nijak odnaučit, má svůj pitný režim a je to. Ještě se mi snad nestalo, že by jsme měli jen jednu plínu a že by vydržela až do rána tak o tom se mi ani nezdá!!!
Pampersky jsou super, ale nám fakt nepojmou to množství a proto jsme dali na radu kamarádky a zkusili první nějaké ty plíny z Albertu a protože je pak dlouho neměli na skladě tak jsme v Kaufu koupili ty jejich a už jsem to nějak neřešila.
Doufám, že už je dlouho nebudeme potřebovat a budeme i v noci bez plín.
Tak se mějte

• Citovat
  • Upravit
1966
13.3.08 17:04

No, já myslím, že je jedno, jestli z Kaufu nebo z Alberta…igelitky jsou všechny hodně podobné. Já jsem kupovala Aro v Makru, dávala jsem je, když se třeba kluci pokadili půl hoďky před koupáním a musela jsem je přebalit nebo prostě když jsem věděla, že budou mít plínu jen chvilku. Oba je snášeli dobře, Ondra se osypával z červených Huggiesek, Tomík bral všechny :wink: Je fakt, že na celou noc nevydrží. Podobné jsou i červené Helen Harper.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí