Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Používáte někdo plenky babydreams z rossmanna? Zajímalo by mě, jaké jsou. Mohli byste někdo jednu vyfotit?
Ahoj, já používala plenky z Rossmanna. Tenkrát byly ve fialovém obalu, teď mají myslím ale nové obaly, nebo ne??
![]()
Začala jsem je používat když Honzíkovi byl asi rok, takže ne od mimina. Ale vřele doporučuju, na druhé mimi je budu kupovat zase tam. Byly skvělý, vzadu guma, takže byly pružné. Honzík je bez plín od dvou let a když ještě měl plínu třeba na noc, tak NIKDY neprotekla. Fakt všechno VŽDY udržela. Já jsem s nima byla moc spokojená. Mám doma ještě ty velké, tuším jsou do 25 kg. Jestli chceš, vyfotím ti ji tady, ale moc toho asi neuvidíš. Ale já s nima byla fakt spokojená, byly super. Ne igelitové, byly prodyšné a všechno udržely, perfektně držely. Takže já do nich půjdu znova ![]()
Jsou opravdu výborné a v obchodě většinou mají jednu někde vystavenou na prohlédnutí. Za tu cenu jedny z nejlepších plen, jaké jsme vyzkoušeli. Katka
já je teda neměla, ale koukala jsem že teď jsou zrovna v akci za 189 kč.Tak asi vyzkoušíme.Ještě bych se chtěla zeptat, jak jsou na tom s velikostí.Třeba huggies je lepší kupovat trochu větší, tesco jsou zase na ty kila co tam píšou velké až dost.
Taky mají babydrem ubrousky za 29 korun.Nemá s nimi někdo taky zkušenost?
Ubrousky jsou bezva, jen v našem Rossmanovi nikdy nemají nic z těch akčních letáků ![]()
Všechny Vás moc zdravím a děkuji za odpovědi. To jste mě potěšily.
Ahoj Jana