Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kdo používáte pampers 4řky, všimli jste si že je poslední dobou dělají s takovýma „natahovacíma“ ušima na boku?? Jsou vlastně jako s gumičkou a jsou super bomba, jenomže se mi teďka stalo že jsem koupila 2 balení a jedno je s „gumičkama“ a jedno ne (čili na prd). Zkoumala jsem oba obaly téměř pod lupou a nenašla jsem podle čeho v obchodě poznat jestli jsou to ty nové nebo ty staré. Dokonce datum expedice u těch bez gumiček je novější než u těch s gumičkami. Žádný piktogram o této inovaci na obale není, stejně jako nějaký popis který by na tuto novinku upozorňoval. PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO????
Ivusho je to trošku vidět pře ty bílý boky,teda boky jsou to jenom takový proužky,u těch bez gumiček lehounce prosvítá zelinkavá barva lístečků,je vidět i tvar a u těch gumičkovejch prosvítá hlavně ta žlutá (sluníčko) a jsou vidět malinko obrysy obláčků.Ale chce to dost světla.Jestli máš doma oboje tak to proštuduj a dej vědět,jak jsi dopadla. ![]()
my je mame 6tky a tam je na baliku cervik misto slona????? jdu se jeste mrknout
trakze je tam fakt cervik a pod nim je psane streeetch
na normalnich jumbo s tim fres lotion uz neni ani slon, ale na tech starych bez lotion je.......
Kami - tak teďka jsem dorazila, byla jsem plavat. Tak jsem hnedka valila s balíkama pod lampu - je to teda vidět dost blbě, ale ASPOŇ NĚCO.
Zkusím to ještě zítra na denním světle. Ale moc děkuju za tip, já to nacvičím a už mně neoblbnou!!!!
![]()
ivusho, teďka na nových edicích je už napsáno stretch… kupovala jsem je v sobotu v Makru.
pokud jsem vypozorovala, tak jednu dobu začali dělat bez jakéhokoliv varování ty gumičky na stranách . pak se objevila varianta „lotio“ (nevím přesný název a do skříně se mi teď nechce jít) a ta byla zase bez gumiček. a teďka jsem koukala, že je buď „stretch lotio“ nebo jenom „lotio“. a kdo se v tom má pak vyznat ![]()
Tak já je poznám podle toho, že je tam namalovaná housenka, ale nebydlím v ČR, tak nevím jak je to u vás… jsou bomba, taky si je moc vychvaluji. Ted jsem kupovala v Česku a zatím jsem ty stretch neviděla, tak příště musím líp hledat.
Já mám na těch s gumičkama na obalu namalovanou housenku a je tam nápis Stretchable (nebo Stretch nebo tak nějak) a Pampersky kupujeme v Globusu. Ty klasické bez gumiček tam housenku nemají. Máme velikost 4+
ahoj holky, prosím vás, poradíte my? Taky kupujem pampersky, bohužel jsme se stěhovali a momentálně bydlíme celkem bez kontaktů s civilizací a bez letáků
Všude v časopisech jsou reklamy na tyhle nové pampersky a jak vyjdou výhodně, ale já kam jdu, tak mají to obří balení 88maxiplenek za 499,–, takže ať počítám jak počítám, na reklamovaných 4,35 za plenku se nedostanu ani náhodou. Nemáte tip? Doufám, že to není reklama, to se kdyžtak admini omlouvám…
Já teď kupovala to giant pack balení asi za 357 kč.Bylo to v globusu.Kupuji velikost 4+, je jich tam 78 ks.Jsou to ty s housenkou, s gumičkami