Fixies - jaké jsou a kde sehnat ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7569
18.5.11 22:13

Fixies - jaké jsou a kde sehnat ?

Zajímalo by mě, jestli máte zkušenost s plenkama Fixies…moje kamrádka o nich básní (měla je u starší dcery)…ale jak koukám po obchodech, nemůžu je nikde sehnat (Tesco, Billa, Kaufland…a další).
Doporučili byste je ?
A kde se dají koupit ?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
18.5.11 22:21

našla jsem tohle, ale zkušenost nemám http://slevy.najdislevu.cz/…leny-fixies/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.5.11 22:22

Jsou fajn. Zajdi si do lékárny a ty Ti je bez problému objednají. Jenom nechoď do řetězcových. Tam nejsou moc ochotní. Př. Kaufland a Dr. Max. Řekni, že je nikde nemůžeš sehnat. Oni tu možnost mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.5.11 22:24
Monny89 píše:
našla jsem tohle, ale zkušenost nemám http://slevy.najdislevu.cz/…leny-fixies/

Tam ale ještě musí počítat s poštovným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.5.11 22:27

Ahojky, taky jsem je u staršího používala a byly super, ale teď je nemůžu taky nikde sehnat, DM, Teta - tam jsem je dřív kupovala, nic, podložky a prsní vložky vyrábí pořád, tak nevím co s těma plínama čarujou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.5.11 22:37

Lékárny je objednají :dance: !!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
18.5.11 22:55

Myslim, ze jsou drazsi nez ostatni znacky plenek. Mela jsem ty uplne novorozenecke jen jedno baleni na syna, byly moc fajn! Vetsi velikosti jsem nezkousela. Uz si nepamatuju, kde jsem je tehdy koupila, ale bud v lekarne nebo v DM drogerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59349
19.5.11 09:17

určitě v lékárnách a nebo já objednávala ve fixies klubu ale to jsme brala víc balíků a pak byla doprava zdarma myslim za 10 balíků pak byl jedno balení plen zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
25.9.11 08:45
Markéta80 píše:
určitě v lékárnách a nebo já objednávala ve fixies klubu ale to jsme brala víc balíků a pak byla doprava zdarma myslim za 10 balíků pak byl jedno balení plen zdarma

Ja je pred narozenim maleho kupovala v Dr.Max lekarne, ale ted koukam, a uz je nevedou, ale jak je tu psano, treba je objednaji, jinak zatim nemohu moc posoudit, zkousela jsem parkrat, kazdopadne pro kluky rozhodne nedoporucuji Huggies, vzdy mi je procura a je mokrej az za usima, dobrou zkusenost mam zatim s Pampers newbaby.. az vyzkousim vic huggiesek, pisnu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí