Každou noc se pročůrá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3627
9.5.11 10:44

každou noc se pročůrá

Potřebovala bych poradit, jestli existují nějaké kalhotky třeba jako treninkové, které bych malému natáhla na noc na jeho jednorázovou plínku, protože se mi každou noc pročurá a budí se od mokrého pyžama. Váží 18kg, používáme plenky č.5, prý existují i 6, nevíte jaká značka je vyrábí? Díky za rady a nápady.h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
9.5.11 10:47

Ahoj,6 by melo vyrabet Pampers.Nedavno mi znama posilala zbytek plinek po synovi co ji zbylo,byli to prave sestky.Ale Samik ma teda 12 kg a davam mu taky 5ky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.5.11 10:54

velikost 6 pampers a ještě babylove z dm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.5.11 10:55

tyjo, pětky jsme používali, když malá měla 18 měsíců a 11kg..
 http://www.nejlevnejsipleny.com/…E-16-kg-64ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.5.11 10:57

huggies mají pleny od 12 do 22kg a dokonce ještě 22kg+ http://www.nejlevnejsipleny.com/…uggies-pleny

Příspěvek upraven 09.05.11 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.5.11 10:57

Ahoj, můžu doporučit plenky Clever z Billy 12 - 25 kg a pak ještě babylove z DM (jednotlivé balení, hlavně ne krabici). Ty nám v noci neprotíkají 8-)
A jinak ty tréninkové mají taky v DM (babylove), zkoušeli jsme, ale není nad normální plínky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.5.11 11:06

Tak po těch pamperskách se podívám. A ty treninkové jsem myslela látkový, že bych dala jednorázovku a pak tyhle látkový kalhotky, prý neudrží moč jako takovou, ale jen malou nehodu, ucvrknutí, tak to by mi nepropustily třeba jen tu vlhkost, co myslíte? Ale zas je každý den prát, že? Asi koupím ty 6-tky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.5.11 11:16

Ja byt tebou,tak koupim 6ky.Urcite se v tom i malej bude citit pohodlneji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.5.11 12:00

Jojo, je to malejma plinama, ted pri 16 mesicich a 10kg jsou Zuzce ctyrky male (taky temer kazdou noc protekla) a prechazi na 4 plus, a mozna brzy i na petky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.5.11 12:16
Ewule0712 píše:
Tak po těch pamperskách se podívám. A ty treninkové jsem myslela látkový, že bych dala jednorázovku a pak tyhle látkový kalhotky, prý neudrží moč jako takovou, ale jen malou nehodu, ucvrknutí, tak to by mi nepropustily třeba jen tu vlhkost, co myslíte? Ale zas je každý den prát, že? Asi koupím ty 6-tky.

Tréninkovky nepomůžou.
To už mají spíš význam svrchní látkové kalhotky. Které nepoberou vůbec nic, ale zabrání průniku vlhkosti mimo. Nejlepší by asi byly vlněné naimpregnované lanolinem- jsou nejvíce propustné.
Já to použila párkrát jako nouzovku - na dovolené. Aby neměl mokré oblečení, pytel a povlečení. V jednorázovce se mi pročurá téměř vždy.Jinak používám na noc látkovky a ty pročural vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
9.5.11 12:22

Ahoj, já dávám plínky 6 pampersky ty zeleno zelené spaciálně pro kluky a je to lepší. Velikost 6 má tesco, v dm jsem je neviděla.Jsou to tedy ty navlíkací, ale né tréninkové, sají jako obyčejné plenky. Pokud v noci někdy přebaluju, dám už potom normální na sucháč a to dávám tedy velikost 5 zelenou pampersku. Jiné nám taky prosákují. Jinak přes den jsme bez plen, ale v noci je to ještě děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
9.5.11 12:53

My měly 16 kg a dávaly jsme 6ky Pampersky. Měli je v Tescu a v Makru. Kdybys chtěla, písni SZ a můžu ti balík nenačatých poslat. Terezku už jsem konečně odplínkovala :dance: a zbylo mi tu pár z minulého balení plus jeden balík nenačatých. :pankac: Nám je koupil taťka právě v Makru výhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.10.11 22:00

Tak stále bojujeme s pročůráním v noci. Už máme ty největší 6 plínky a stejně je duch a myslím, že i proto se hrozně brzo ráno budí.
Nemáte vyzkoušené tyto? http://www.rykona.cz/…ecke-44.html
Měly by být spešl pro kluky, vepředu nějak víc sací. A kde v Brně je kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 22:54

Ahoj Holky, mam stejny problem…Malej má v 15 měsících 14kg a musím ho přebalit, když jdu kolem 11-12 spat, když se na to vyprdnu,tak je ráno uplně turch…když ho převlíknu,tak už zůstane vzhůru :( Myslíte,že bych taky měla dát větší plenky? Jinak nevim co budu třeba dělat až mu bude více :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.10.11 23:19

Holky,to máte ještě dobrý,synovci bylo v dubnu 5 let a taky má na noc ještě plínu :oops: žijou ve švýcarsku a ségra tam už před rokem byla u doktorky a ta jí řekla,že se do 5 let vyvýjí mozek,tak až přijde až po tom pátým roce,kdyby to bylo ještě aktuální.Zrovna jsou tady v čechách a malej má plínu a ještě podložku.Ale tady jde už asi o nějakou poruchu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí