Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj, měla jsem je jednou - asi brzy. Dcera se začla učit na nočník takže do nich padlo hodně „nehod“ . A jak se tam vykakala, tak to bylo umění sundat aby to neměla po nohách.
Pak už jsem je nekupovala a dcera se naučila s normální plínou ![]()
jsou vhodny pro starsi deti, ktere se uci na nocnik. Vyhodou je, ze je obliknes jako kalhotky a rychle natahnes a stahnes. Lepitka nemaji - po stranach se v pripade bobku daji roztrhnout.
Celkove jsou lepsi ucici Huggies Little Walkers - ty maji lepitka nebo Huggies ucici pleny, v kterych ditko citi mokro a pri pocurani zmizi obrazek - takze motivace.
Jinak klasicke zelene Pampers Active jsou lepsi co se tyka savosti, lepitek a koneckoncu i ceny…
Já jsem je koupila jednou kdysi pro syna a už kupovat nebudu. Když si je syn sundal sám nebo i já, tak se stejně většinou roztrhli na boku a nedaly se znovu použít ![]()
Já měla právě opačný problém. Mě roztrhnout nešli - když se pokakala stříhala jsem je nůžkama, což není zrovna bezpečné a navíc to pak nešlo „zabalit“. Nemohu doporučit.
Moc dky,tak já raději pak zkusím ty Huggies až se budeme učit na nočníčk ![]()
Tak my je používáme na noc (přes den Pampers Active Baby, které nám v noci skoro vždy protekly). Tyto podle naší zkušenosti pojmou větší množství, i když už nám taky párkrát protekly. Ty pro chlapečky mají trošku vyšší a tlustší přední část. S roztržením na boku problém nemám, trhám to odspodu nahodu a jde to krásně.
Pěkný den,
oživuji diskuzi a prosím maminky o zkušenosti s těmito plenkovými kalhotkami. Máme opravdu velkého dvouleťáka, který snad každé klasické lepící pleny v noci pročůrá. Plínky má už prakticky jen na spaní, tak by mi nevadila ani ta cena.
Kdo dáváte tyto kalhotky dětem, prosím o zkušenost. V recenzích jsem nenašla.
Děkuji.
@materinka píše:
Pěkný den,
oživuji diskuzi a prosím maminky o zkušenosti s těmito plenkovými kalhotkami. Máme opravdu velkého dvouleťáka, který snad každé klasické lepící pleny v noci pročůrá. Plínky má už prakticky jen na spaní, tak by mi nevadila ani ta cena.Kdo dáváte tyto kalhotky dětem, prosím o zkušenost. V recenzích jsem nenašla.
Děkuji.
Tak ale to ty plenkový kalhotky ti pročůrá už tuplem, ony toho nepoberou tolik co normální plíny.
@materinka zkoušela jsi Pampers Premium Care? To jsou pro nás naprosté držáky. Syn taky skoro 2 roky. Tyto používala na noc jedna známá a chválila si je, ale pak právě přecházeli na PC a ty si chválí ještě mnohem víc.
Jinak nevím, jak máš velké dítě, ale my používáme natahovací plíny různých značek na ven - jako jištění, jinak je bez plen a ještě jsem nenarazila na takové, které by seděly. Buď mu leze zadek, nebo mu padají v pase
.
@materinka přidávám se, že na noc podle mě nejsou moc vhodné, dávám je sem tam přes den a taky mám pocit, že toho moc nepoberou…
@marmelada78 ty jsem musela zrušit, z nich mu lezl zadek, protože mu byly krátké a když jsem vzala o číslo větší, tak by do nich mohl vzít kamaráda.
@materinka píše:
Pěkný den,
oživuji diskuzi a prosím maminky o zkušenosti s těmito plenkovými kalhotkami. Máme opravdu velkého dvouleťáka, který snad každé klasické lepící pleny v noci pročůrá. Plínky má už prakticky jen na spaní, tak by mi nevadila ani ta cena.Kdo dáváte tyto kalhotky dětem, prosím o zkušenost. V recenzích jsem nenašla.
Děkuji.
Mám a nedoporučuji. Pročůrá je stejně jako jiné lepící. Objem lepší než u active baby není. Já musím v noci přebalovat, protože ten objem u dvouleťáka, který večer či v noci pije asi žádná plína nezvládne. Nám ten navlíkací systém ani nevyhovuje. Mám jich tu ještě balík a už se nemůžu dočkat až je vypoužíváme.
@materinka Dávala jsem zelené i bílé pampers ale na spaní nestačili a když byla nehoda třeba i 2× za noc měla jsem toho dost.Tak jsem zkusila tyto ale žádná velká změna nebyla, pročural je taky. Zkusila jsem i z rossmana, ale dopadly stejně. Nakonec jsme skončili u Bela hápy, neříkám že nám nikdy neprotekly, ale rozhodně to nebylo každou noc-používáme je jen na spaní, přes den máme pampers ![]()
Ahojky,
používáte někdo tyto plenkové kalhotky pro své dítka? Jsou v něčem lepší než ty klasické Activky rozlepovací,krom toho,že u toho navlékání může dítko stát a lépe si i dojít na nočníček.