Plenkové kalhotky Pampers Active Boy / Girl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
7.10.13 13:43

Nám teda u dvouleťáka stačí Pampers PC 5. Před spaním vypije i 300 ml UM a někdy nad ránem (mezi 6.-7.) vypije dalších 250 ml a spí bez přebalení až do 9:00. Plína nasosaná ale drží.

• Citovat
  • Upravit
1867
7.10.13 14:01

@Billi Tak to e paráda. Malý pře spaním vypije tak 150 ml mléka, pak se ještě vyčůrá na nočník a v noci nepije vůbec a stehně kolem půlnoci můžeme přebalovat a má mokré pyžamo :zed:

Zkoušeli jsme různé pampersky, DM, Tesco, Lidl všechno proteklo. Je pravda, že jsem ještě nezkoušela pampers premium care. Tak jdu do nich.

Moc všem děkuji za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.10.13 14:05
@Billi píše:
Nám teda u dvouleťáka stačí Pampers PC 5. Před spaním vypije i 300 ml UM a někdy nad ránem (mezi 6.-7.) vypije dalších 250 ml a spí bez přebalení až do 9:00. Plína nasosaná ale drží.

Mně chlastá ještě víc :oops:

@materinka píše:
@Billi Tak to e paráda. Malý pře spaním vypije tak 150 ml mléka, pak se ještě vyčůrá na nočník a v noci nepije vůbec a stehně kolem půlnoci můžeme přebalovat a má mokré pyžamo :zed:

Zkoušeli jsme různé pampersky, DM, Tesco, Lidl všechno proteklo. Je pravda, že jsem ještě nezkoušela pampers premium care. Tak jdu do nich.

Moc všem děkuji za radu :mavam:

8o Máte 6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.10.13 14:19

Tak ono bude záležet i na konstituci dítěte, jak plína sedí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure