Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Billi Tak to e paráda. Malý pře spaním vypije tak 150 ml mléka, pak se ještě vyčůrá na nočník a v noci nepije vůbec a stehně kolem půlnoci můžeme přebalovat a má mokré pyžamo ![]()
Zkoušeli jsme různé pampersky, DM, Tesco, Lidl všechno proteklo. Je pravda, že jsem ještě nezkoušela pampers premium care. Tak jdu do nich.
Moc všem děkuji za radu ![]()
@Billi píše:
Nám teda u dvouleťáka stačí Pampers PC 5. Před spaním vypije i 300 ml UM a někdy nad ránem (mezi 6.-7.) vypije dalších 250 ml a spí bez přebalení až do 9:00. Plína nasosaná ale drží.
Mně chlastá ještě víc ![]()
@materinka píše:
@Billi Tak to e paráda. Malý pře spaním vypije tak 150 ml mléka, pak se ještě vyčůrá na nočník a v noci nepije vůbec a stehně kolem půlnoci můžeme přebalovat a má mokré pyžamo![]()
Zkoušeli jsme různé pampersky, DM, Tesco, Lidl všechno proteklo. Je pravda, že jsem ještě nezkoušela pampers premium care. Tak jdu do nich.
Moc všem děkuji za radu
Máte 6?
Tak ono bude záležet i na konstituci dítěte, jak plína sedí.
Nám teda u dvouleťáka stačí Pampers PC 5. Před spaním vypije i 300 ml UM a někdy nad ránem (mezi 6.-7.) vypije dalších 250 ml a spí bez přebalení až do 9:00. Plína nasosaná ale drží.