Fláká se při pití UM

27.11.14 17:53

fláká se při pití UM

Ahoj mamky,

mam 3 mesicniho syna, od narozeni je na UM. Vzdycky sál hodne, to byl taky jeden z duvodu nekojení, od narozeni byl jak vysavac. posledni dobou se ale hrozne flaka. trva hodinuh nez se napije. jsem z toho uz na nervy. laheť ma furt stejnou, mliko taky. saje strasne slabe, usina u toho, hraje si s tim. mam uz savicku c.2 a je to uplne stejny. jinou flasku nechce, dudlik nema, nechce ho

ted je teda nemocny, takze je to jeste horsi, ale to toleruju.

jsem z toho fakt na nervy uz :roll:

diky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
27.11.14 18:06

Mě napadlo vynechat jednu dávku, možná bude sytý a zkusit dát čajík, mě kdysi říkala doktorka, že děti na UM můžou mít i větší žízenˇa to mlíko je moc syté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 18:09
@belik píše:
Mě napadlo vynechat jednu dávku, možná bude sytý a zkusit dát čajík, mě kdysi říkala doktorka, že děti na UM můžou mít i větší žízenˇa to mlíko je moc syté

caj nechce vubec a ani rano to neni lepsi a to spi 9 hodin v kuse, takze hlad mit musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
27.11.14 18:18

A zkoušela jsi změnit mlíko? třeba jen nějaký vzorek, nemusí mu třeba chutnat tak se s tím crcá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
27.11.14 18:19

Jo a jěště jak kaká jestli třeba není zabetonovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.11.14 18:21

@MilijonDolarBejby Náš se taky crcá, dopíjí na x-krát, čumí vejry, furt přestává.
Spíš se mi zdá, že to souvisí s tím, jak povyrostl a „dostal rozum“. :mrgreen:
Jsou mu 3,5 měsíce.
Počkám, až ho to přejde. :nevim:
Do dvou měsíců pil ukázkově, potom jak kdy, a teď, poslední dva tři týdny je to děs.

Příspěvek upraven 27.11.14 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.11.14 18:21

@MilijonDolarBejby A co ho zkusit lechtat pod bradičkou jakoby stimulovat aby víc sál a soustředil se na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 18:25
@belik píše:
Jo a jěště jak kaká jestli třeba není zabetonovaný?

Mlik jsme prave zkouseli nekolik. Nic mu nesedi, jen tohle. Vse ostatni zvraci, nebo ho to zabetonuje

@Virginia píše:
@MilijonDolarBejby Náš se taky crcá, dopíjí na x-krát, čumí vejry, furt přestává.
Spíš se mi zdá, že to souvisí s tím, jak povyrostl a „dostal rozum“. :mrgreen:
Jsou mu 3,5 měsíce.
Počkám, až ho to přejde. :nevim:
Do dvou měsíců pil ukázkově, potom jak kdy, a teď, poslední dva tři týdny je to děs.Příspěvek upraven 27.11.14 v 18:22

taky tak

@Lasička13 píše:
@MilijonDolarBejby A co ho zkusit lechtat pod bradičkou jakoby stimulovat aby víc sál a soustředil se na to :think:

Nepomaha. Trochu pomaha lechtat na brisku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.11.14 18:29

@MilijonDolarBejby že je to tím rozptylováním a nesoustředěním si myslím i proto, že večer, kdy už se uklidní a v noci (jí ještě 1-2×), pije stále ukázkově. V noci ho vezmu, dám mlíko, během 15 min to vypije, položím ho a spí dál jak špalek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí