FLEK NA KOBERCI jako prase :-(

17718
16.1.07 10:57

FLEK NA KOBERCI jako prase :-(

holky, pomoooooc

včera večer jsem rozlila žlutou limonádu ( pom. Tomu) na náš nový světlý koberec …

hned jsme ji čistili „zázračným“Vanishem 3v 1 na koberce, ale ráno je tam stále flek přes půl metra :-((((((

MÁTE, PROSÍM. RADU JAK TEN ŽLUTÝ HNUS VYČISTIT ???????

MOC DĚKUJI, Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
16.1.07 11:56

Vanish mi taky nepomohl. Koupila jsem si persil, rozmíchala v horké vodě a dřela a dřela koberec, co to šlo. Nakonec jsem obětovala asi 3 látkové pleny a vydrhla ho skoro do sucha. Zkus, snad to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
16.1.07 12:06

Kačko,

myslíš Persil na praní ? ( nejsem hospodynka, tak neznám moc čist. prostředky :wink: :wink: )

díky,I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.1.07 13:00

No, obyčejný Persil na praní do pračky. Je sice dražší, ale dá se myslím koupit i v takové půlkilové krabici, měl by stát kolem 40kč. Snad to nebude zbytečná investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.1.07 13:03

mne teda manzel vzdy koberec vycisti vanoshem-ale nedela to podle navodu,ze by to redil,proste trochu vylije na koberec a drhne a drhne,pak to „vysusime“ taky treba rucnikem(necim savym) a pak se vidi po zaschvnuti,nektere fleky jdou blbe,treba kdyz se malej pozvracel tak to neslo,ale cervene vino a kafe slo dobre.prasek ozkouseny nemam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cuca
29.1.11 12:20

skvrny

Zdravím, vím, že je pozdě, ale chci se zeptat jestli problém s fleky stále přetrvává, mám na fleky skvělé 2 prostředky.Lucka

• Citovat
  • Upravit
1738
29.1.11 12:34

mě jednou syn vylil ingoust na koberec a ničím to nešlo, až mi pak někdo poradil skusit ocet a ten pomohl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mydlenkauklid.eu
6.12.12 20:38

fleky na koberci - jak na to

Musím Vás zklamat.. čistím profesionálně koberce a mám špatné zkušenosti s dětskými nápoji JUPÍK.. fleky po jupíku prostě nejdou vyčistit ani speciálním práškem a strojem Karcher. Mají zřejmě vysoký obsah nějakých barviv.. co těm dětem dávájí do bříška.. :/ jinak Vanish a jiné rádoby čističe pěnové.. Mé zákaznice mi vždycky vyprávějí jak bojovali s Vanishem a nakonec si nechali nebo sami vyčistily koberec strojem. Všem doporučuju vyzkoušet a uvidíte že jste marně chodily po kolenou a nesmyslně zadíraly špínu dovnitř koberce. Strojové čištění probíhá na bázi propírání vláken šetrnou metodou.. Přeji hezké Vánoce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný