Nábytek z Ikey

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28414
10.1.07 11:43

Nábytek z Ikey ???

Ahoj .
Chtěla jsem se vás zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s nábytkem z Ikey? Dostavujeme přízemí domečku a moc se mi styl Ikea líbí. Uvažujeme i nad kuchyní od nich. A ješte, jestli máte zkušenosti s koženou sedačkou? Nevím, jsestli s pratelným potahem nebo kožená- obě z Ikey (Ektorp a Sandhem).
Díky, pa Jana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2226
10.1.07 12:18

ahoj, ¨
z ikea máme 90% nábytku, dva roky zatím a všechno drží, vypadá dobře, šlo sestavit v pohodě - spokojenost veliká.
s kůží neporadím, plánovali jsme už tehdy potomka, tak jsme vzali sedačku s vyměnitelným potahem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.1.07 12:19

My zkusenost mame a pozitivni.

Doporucuji se vyhnout te nejevnjsim vecem (tam cena odpovida kvalite), ale u tech o neco drazsich jsme byli vzdy velmi pokojeni. A take uz nekupujeme temer jinde nez tam… Vyhovuje nam, ze si vyberem pole katalogu a webu doma, pak uz jedeme jen obhlednout a hned kupujeme…

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.1.07 12:40

Já mám zatím jen různý doplňky, ale taky dobrý. Už se těším na zařizování. Taky ještě přemýšlím nad pratelnými potahy. A co dětský pokoje? Já jsem tedy nikde tak pěkný neviděla. Vlastně ano, ale postýlku za 20 000 kupovat nebudu (nekradu) a sektorový nábytek (např. Sconto apod.) také ne. Teď o víkend by jsme s manželem chtěli jet do Ikey nechat si udělat návrh na kuchyň, stáhli jsme si ten navrhovací program do počítače, ale oni mají více zkušeností, tak snad dobře poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.1.07 12:58

my jsme meli kuchyn z ikei v byte 1+1, byla super! Taky mame spoustu nabytku od tam. Jen komodu jsme vraceli, byl problem se sesroubovanim. Mame taky Ektorp sedacku s pracimi potahy (ty jsou super), ale blbe jsou ty zadove operne polstare, je v nich nejake peri a hodne se slehavaji. Takze do budoucna bych do toho nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.1.07 13:01

ahoj

my máme z Ikee jen stůl pod PC s kontyšema… a spokojenost velká… jenže opravdu cenově to vychází dost draho… pokud chceš kvalitní věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.1.07 13:14

No, právě, že kvalitní bychom to mít chtěli, a doufám, že životnost nábytku bude velká. Jo a stou Ektorp sedačkou to bude asi pravda, kamarádka si taktéž stěžuje na vylézající peří. Ale když ona je tak krááásná :lol: (teda ta sedačka, né kamarádka, i když ona taky, víte jak to myslím, že jo :?: ). Naštěstí tam mají jiné s pratelnými potahy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.1.07 14:50

Čau, my máme kuchyň z Ikea nááádhernou modrou (můj sen) už šest a půl let a zatím bez vady, navíc u spousty druhů garantují možnost dokoupení náhradních dílů, třeba poškozených dvířek, až 20 let. Měli jsme jen jeden problém, vedle dřezu nám praskla dřevěná deska (dub), do 5 dnů přijeli, vyměnili, naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
10.1.07 14:59

Ahoj,

taky nakupujem hlavně v IKEA a spokojenost velká. K té sedačce - nakonec jsme kvůli výhodné akci koupili béžovou koženou v Kika a nemůžu si ji vynachválit - je to totiž normálně omyvatelná, takže když na ní objevím, rozmačkanej rybíz, plastelínu, vylitý pití, kolečko od hrnku od kafe atd. atd., jen vezmu vlkej hadřík a vyčistím ji. Jediný, z čeho jsem se trochu osypala byly čárance od propisky, ale to nakonec taky šlo dolů lihem.

Dobře vyberte!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.1.07 16:38

Máme několik věcí z IKEA a vždy spokojenost.
I s reklamací - když jsme koupili dětský stoleček a židličky a hned večer je manžel sešroubovával k sobě, tak zjistil, že nám chybí dva šroubky. Hned jsem volala do prodejny, paní všechno vyřídila po telefonu (chtěla jen název zboží a číslo lístku z pokladny) a do dvou dnů jsme měli chybějící šroubky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
13.1.07 13:08

Já jsem taky moc spokojená s Ikeou, kupovali jsme tam nábytek do koupelny a do obýváku a všechno je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.1.07 03:18

**Také máme hodně nábytku z Ikey.

Sedačku Ektorp - rohová, rozkládací, látkový potah - a je výýýborná.
Peří z ní leze minimálně (jedno pírko za měsíc) a to jen proto, že nedodržuji návod a vysávám ji vysavačem. Dle návodu se vysávat nesmí.

Opěrné polštáře se nám neslehávají (používáme ji my i naše kočky denně více než rok) - občas je protřepu a otočím, aby byly namáhány z různých stran a ne pořád v jednom bodě.
Občas také prohodím celé sestavení sedáků i opěrek - v jednom místě se sedává častěji než v druhém, tak aby se opotřebovávala souměrně.

K ní máme kulatý bilý stolek - taky super.
Pak počítačové stoly.
Všechno se mi zdá pěkně a v rámci možností kvalitní - nic se nám zatím nerozpadá ani nekácí, což se u nábydku od jiných firem bohužel říct nedá.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.07 10:37

Také nakupujeme nábytek už výhradně v Ikee. Malému teď zařizujeme pokojík nábytkem DIKTAD a veškeré doplňky kupujeme tam. Máme ve stejném stylu i předsíň. Ložnici také odtamtud. Mohu jen doporučit. I můj muž si chválí kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.08 01:30

Kozenou pohovku sandhem (bezova) mame uz rok a porad mam pocit, ze smrdi - neco vevnitr, asi ta napln…kdyz zavirame na noc do obyvaku, aby na ni nelezl pes, tak rano je tam desny smrad…sice se to trochu lepsi, ale pripada mi uz dost dlouha doba..nejste na tom nekdo podobne a nevite co s tim?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.5.08 01:31

Kozenou pohovku sandhem (bezova) mame uz rok a porad mam pocit, ze smrdi - neco vevnitr, asi ta napln…kdyz zavirame na noc do obyvaku, aby na ni nelezl pes, tak rano je tam desny smrad…sice se to trochu lepsi, ale pripada mi uz dost dlouha doba..nejste na tom nekdo podobne a nevite co s tim?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný