Flek po Ixodermu?

84
31.5.17 13:50

Flek po Ixodermu?

Ahoj, mala mela už 2 klíšťata, ted ho mela za uchem, kapla jsem ixoderm a stekl az k ušnímu lalucku. Klíště jsme vyndali, ale mala si vůbec nenechala odstranit ten zaschly zbytek Ixodermu, mela ho tam asi 3 dny, ted se mi konečně povedlo seskrabnout ten zbytek a všimla jsem si, ze tam ma takovém podlouhly bolak, všude tam, kde byl ten ixoderm. Nikdy se mi to nestalo a to ho používám už dlouho, mám strach, ze by mohlo jít o boreliozu atd…nevíte někdo jestli můžou byt po klisteti i takové bolaky??? [* *]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4876
1.6.17 21:41

@Abecede90 ahoj ctyrletak mel v pondeli pod uchem kliste, take jsme zakapli ixodermem a presne v mistech kde se to dotklo kuze zustal zrejme vyzrany ci vypaleny flek z dezinfekce. Rekla bych mistni reakce, nekde jsem cetla ze by se to melo brzy ztratit. :think: tezko rict, pouzili jsme tento pripravek poprve.
Drzim palce at nejsou zadne komplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.6.17 21:15

@Aditu díky za zkušenost, asi to bude opravdu tou dezinfekci, nám už to mizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.6.17 21:19

Presne to jsme resili take, promazavali jsme na radu kozni lekarky Bepanthenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.17 21:42

Včera se mi stalo to samé, klíště ani nevypadalo moc přisáté, ale drželo se, zakápla sem Ixodermem, ale přijde mi, že mi zůstal jakoby vypálený flek..který docela bolí-pálí, budu to sledovat a doufat, že je to jen z něj a ne z toho klíštěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí