Fleky na bílém dresu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
816
22.9.24 12:23

Fleky na bílém dresu

Ahoj dámy, moc prosím: syn dostal bílý fotbalový dres. Což tedy pecka, dnes jsem ho poprvé prala a ty fleky od hlíny atp.. jsou v téměř nezměněné podobě na dresu pořád :zed:! Já jsem bezradná, co koupit zaručeného, aby fleky zmizely? Předem díky za radu, hezkou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
22.9.24 13:34

Doporučuji „Neflek“, koupíš v Teta drogerii a výborně působí i na trávu a krev. Stojí pár korun a je to gel…dáš na skvrny před praním asi tak 5 minut a do pračky s prádlem.. nedám na něj odpustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.9.24 13:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
22.9.24 13:43
@pannda píše: Více

To vypadá super, zítra pro něj mažu, díky za radu 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
22.9.24 15:00

Nebo se prostě fleky dají předeprat v ruce, třeba s pomocí žlučového mýdla, ale klidně i normálního mýdla nebo prášku.
Bez předeprání fleků prakticky neperu, pračka je prostě nevypere. Předepráním někdy zmizí úplně všechno, někdy se to aspoň zmírní. U fotbalového dresu to holt možná do neposkvrněné bílé úplně nepůjde žádným způsobem, ale i s tím se snad počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
23.9.24 02:15

Na fleky na bílém dresu zkus předpírku s žlučovým mýdlem, nechat pár minut působit a pak klasicky vyprat. Pokud to nestačí, můžeš přidat do praní trochu perkarbonátu sodného nebo bělidlo na bázi kyslíku.

• Citovat
  • Upravit
29
1.10.24 21:23

Zkoušela jsem čistič na skvrny Vanish a super, fakt. 💪 Taky si vezmi trochu octa přidat do pračky, pomůže s těma skvrnama. Hodně štěstí! ✌️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný