Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den objevily se mi na lince takové fleky, nevím z čeho to je, tak bych se chtela tady poradit jestli náhodou někdo neví, popřípadě co s tim udělat?
Ty jo, takhle podle fotky tezko rict. Kdyz na to kouknes, je to spus vyžraný nebo vrstvicka neceho, co nejde umejt? Taky asi bude zalezet na materiálu linky…
Ja bych hlasovala bud cistic typu savo a vyzranej flek (coz uz nezachranis), nebo něco nakapaneho. Ale muzu predpokladat, ze bezne cistice si uz pouzila, takze to bude spíš vyžraný… ![]()
@Mar__tanka1983
No je to spíš vyžrané, takže to uz dolů nedostanou? mám to i uprostřed linky, jen me napadlo mela sem dřív na lince polozeny kosicek a odkapavac a pod tim se asi držela voda, může to byt od toho?
Aby to vyzrala voda, musela by tam stat dyl, to se ti spis casem vyzere větší koláč, kdyz to bude porad vlhky. Mala kapka vody uschne driv nez by napachala skodu. Spis bych to tipla na nejaky saponat, kterym si drbala treba stary pekáč.
Zkusila bych do toho vetrit olej (pomaha treba na fleky od vody na gratinovem dřezu)
@Mar__tanka1983 ale je možné ze to může byt i od te vody? Jestli tam byla dýl pod něčím
Ja ted domyla linku, a v jednom miste sem zaregistrovala podobné kapičky
![]()
Ale tezko rict, linka neni nova, ale po predchozim majiteli, kdyz jsme se sem stehovali, tak jsem všechno drbala sSavem na kuchyne, Cilit bang a podobnymi lahůdkami, taky jsme penetrovali zdi (to umi taky dělat fleky), a nyni mam na tom místě misku s rozriznutymi citróny, takze klidne i kyselina z nich, co se tam obcas vykape, by to mohla být…