Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Jak vycistit, to nevim, ale dam ti radu, az poridis jinou matraci:
v Ikea se daji koupit chranice na matrace. Muj manzel neni mechanik, ale za to se poti jako prase, obzvlaste v lete a nez jsem na to prisla, vylezel oranzovy flek na me stare matraci.
Poucila jsem se a kdyz jsme koupili novou, hned jsem na to dala chranic matraci, ktery se da lupnout do pracky a hotovo. Jednou za 2-3m so sundam a vyperu, matrace je jako nova.
Novoj matraci a chranice matraci. Manzel se taky poti. Pak staci vyprat jen ten chranic a pohoda.
Určitě jak radi holky, koupit pro příště chránič matrací. Máme na všech a je to top. Matrace stále jako nové.
Brácha čistil matrace vapkou. Tak to vzít třeba nějakým eko jarem a vapkou s teplou vodou, až bude horko, aby to uschnulo.
Jinak jak píší ostatní, nová matrace a chránič. Používám dokonce 2 - jeden textilní, pro častější praní, a pod tím jeden nepromokavý, který si častým praním nechci ničit, ale chrání matraci proti protečené plínce nebo silnějšímu pozvracení dítětem…
Nejseš ty ta, co tu v listopadu léta páně 2023 zakládala diskuzi o matracích? ![]()
@Anonymní píše: Více
Po té diskuzi o matracích zakladatelka té diskuze přestala řešit ty své problémy ve vztahu, o kterých předtím občas napsala. Ale mě to ani nezajímá. Tak proč o tom píšu?
Aha, už vím. Jsem to ale kujón.
Holky, dneska budu prát potah na matraci a potřebovala bych nějak vycisit ten molitan pod tím. Manzel dela automechanika a ikdyz se sebelíp omyje a v noci se spotí tak jsou pod ním proste tyhle černý fleky. Dřív byl molitan žlutý, teď už bohužel neni
Nějaké tipy? Vyprat se to podle mě nedá