Jak vyčistit matrace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.3.25 11:37

Matrace-jak vycisit?

Holky, dneska budu prát potah na matraci a potřebovala bych nějak vycisit ten molitan pod tím. Manzel dela automechanika a ikdyz se sebelíp omyje a v noci se spotí tak jsou pod ním proste tyhle černý fleky. Dřív byl molitan žlutý, teď už bohužel neni :roll:
Nějaké tipy? Vyprat se to podle mě nedá

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2272
15.3.25 11:49
@Anonymní píše: Více

Jak vycistit, to nevim, ale dam ti radu, az poridis jinou matraci:

v Ikea se daji koupit chranice na matrace. Muj manzel neni mechanik, ale za to se poti jako prase, obzvlaste v lete a nez jsem na to prisla, vylezel oranzovy flek na me stare matraci.

Poucila jsem se a kdyz jsme koupili novou, hned jsem na to dala chranic matraci, ktery se da lupnout do pracky a hotovo. Jednou za 2-3m so sundam a vyperu, matrace je jako nova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
15.3.25 12:11

Novoj matraci a chranice matraci. Manzel se taky poti. Pak staci vyprat jen ten chranic a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
15.3.25 12:14

Určitě jak radi holky, koupit pro příště chránič matrací. Máme na všech a je to top. Matrace stále jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
15.3.25 21:59

Brácha čistil matrace vapkou. Tak to vzít třeba nějakým eko jarem a vapkou s teplou vodou, až bude horko, aby to uschnulo.

Jinak jak píší ostatní, nová matrace a chránič. Používám dokonce 2 - jeden textilní, pro častější praní, a pod tím jeden nepromokavý, který si častým praním nechci ničit, ale chrání matraci proti protečené plínce nebo silnějšímu pozvracení dítětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
18.3.25 19:41

Nejseš ty ta, co tu v listopadu léta páně 2023 zakládala diskuzi o matracích? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.25 19:44

@obet.stalkingu to opravdu nejsem :)

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
18.3.25 19:59
@Anonymní píše: Více

Po té diskuzi o matracích zakladatelka té diskuze přestala řešit ty své problémy ve vztahu, o kterých předtím občas napsala. Ale mě to ani nezajímá. Tak proč o tom píšu? :nevim: Aha, už vím. Jsem to ale kujón.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný