Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, mám dotaz. Volala jsem na Čez, Innogy i EON a všichni mi říkají naprosto něco jiného, tak mě zajímá, jestli s tím nemá někdo zkušenost. Koupila jsem nemovitost, kterou si budeme předávat 21.3., již jsem zapsaná na katastru. Už v lednu jsem řešila ke komu si přepíšeme elektřinu, nejvíc se mi zamlouvá a zamlouvala nabífka od Innogy. S paní z infolinky jsme se domluvily, že si zavoláme po předání bytu, kdy sepíšeme stav elektroměrů, původní majitel mi podepíše plnou moc a Innogy za něho vypoví smlouvu u Eonu, tak aby to navazovalo. Tuto informaci jsem mu i v lednu sdělila a on mi předevčirem volal, že podal výpověď dodávky elektřiny u Eonu k 22.3. Začala jsem tedy plašit, že mě to řekl až teď a volala jsem paní do Innogy, která mi řekla, že je to problém, že se to nestihne a přepis trvá cca měsíc a ať odvolá výpověď. Původní majitel tedy volal na infolinku eonu, kde mu řekli, že to rušit nemá, že se přihlásim k odběru a trvá to pár dní. Zítra mám v plánu jít fyzicky na pobočku innogy, abych si ověřila kde je pravda. Nepracuje tu někdo z vás u dodavatele energií?
No problém bude spíš v tom, že Vám vezmou hodiny a pak si je budete muset zaplatit.Me se tohle stalo taky, ale štěstí bylo že jsem šla osobně na ČEZ, velice milá paní a bylo na to 3dny abych to nemusela platit a povedlo se, takže radši zajděte osobně
Já pracuju.. pokud se jedná o změnu dodavatele, nemusí stihnout..pokud bys udělala jen přepis eon na eon tak se to stihne. Jde o to že nový dodavatel si tu výpověď řeší a předchozím dodavatelem sám.