Výlohy soud - výpověď smlouvy z prosince

12.3.25 08:53

Výlohy soud - výpověď smlouvy z prosince

Pěkný den,
má někdo podobnou zkušenost? Nájemnice má vypovězenou smlouvu k poslednímu prosinci 2024. Být stále obývá(Brno). Zaplatila nájem za leden, dále už neplatí. Asi tedy musím nejdřív poslat předzalobní výzvu. No a zajímá mě kolik mě to vyjde soudně. Popřípadě jestli máte někdo zkušenosti, jak dlouho se tím soud zabývá a nebo i jestli někomu žádost soud zamítl a nechtěl se tím zabývat. Za tipy a triky budu taky rada :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.3.25 09:46

Pokud máš dobře sepsanou smlouvu, proběhla i výpověď dle zákona atd., pak ti to soud nezamítne. Nicméně počítej s náklady v desítkách tisíc, soud probíhá v místě bydliště té paní, nám se táhl rok, sice jsme vyhráli, ale jelikož nájemníci byli zadlužení až na půdu, tak jsme ani po 10 letech neviděli ani korunu. Většinou se na soudní spory vykašleme :nevim: Někdy výjde líp ty lidi za odstěhování vyplatit, ať nejsi ztrátná na nájmu dalších x měsíců.

• Citovat
  • Upravit
13.3.25 10:51
@Anonymní píše: Více

Achjo.. dekuji. Paní je taktéž zadlužena a bez peněz ale na jiny nájem nemá, ja teda počítám s tím že mi nic nevrátí, jen chci aby uz byla pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný