Fleky na obličeji

32
17.1.12 22:15

fleky na obličeji

Ahoj,
Mé dceři(13let) se na obličeji udělali červené, cca 1cm velké fleky jsou zhruba 4. Teď leží doma s chřipkou, před chvílí jsem si toho všimla a nevím co s tím. :zed: šly byste s tím k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
17.1.12 22:23

Já bych šla. A ještě bych jí teď v noci kontrolovala a přeměřovala teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
17.1.12 22:24

ano, šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
17.1.12 22:27

Já měla jednou alergii na atb,měla jsem červený fleky po celým těle,všechny kosti bolely jak naražený,měla jsem horečky.Byla to penicilínová řada atb,takže od té doby mám alergii na penicilín.Samozřejmě nechci strašit,radši zajděte k doktorovi.Co jsem slyšela,tak alergie na penicilín je docela rozšířená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.1.12 22:29

Já bych taky nechtěla strašit. Mě zase napadl meningokok. Ale já jsem hroznej plašan, tak mě berte s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.1.12 22:29

díky :hug: :hug: :hug:
asi ráno půjdem,ale ještě se rozhodnu jak bude vypadat ráno, třeba to zmizí! :P :P nejsem si jistá tím přeměřováním :think: - má trochu problémy s usínáním, třeba ji někdo vzbudí v jednu v noci a ona usne kolem třetí :zed: :zed: :zed:
no, já myslim, že na něco alergická je, ale naše doktorka ji nechce poslat na alergologii :zed: , už jsem to tak 3× navrhovala, ale ona ne :! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.1.12 22:33

zrovna proti meningokokům byla 6. ledna očkovaná!!!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.1.12 22:38
Elý píše:
zrovna proti meningokokům byla 6. ledna očkovaná!!!!! :pocitac:

A nebude to reakce na očkování? Po živých vakcínách to bývá i takhle dýl. Až 14 dní. Nebo byla v inkubační době nějaký nemoci a do toho očkování, tak se to v ní pere. Takže k doktoru bych stopro šla a jak už jsem psala, raději bych riskla i horší spaní a konrolovala v noci. Lepší jednu noc zbytečně kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.1.12 22:42

Petro,
k doktorce asi půjdem, pokud se v noci vzbudím tak jí tu teplotu zkontrolovat půjdu, ale budík si nastavit nemůžu- to by manža šílel :zed: , takže uvidim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.1.12 22:43
Elý píše:
Ahoj,
Mé dceři(13let) se na obličeji udělali červené, cca 1cm velké fleky jsou zhruba 4. Teď leží doma s chřipkou, před chvílí jsem si toho všimla a nevím co s tím. :zed: šly byste s tím k doktorce?

Jo šla! Měla bych strach z meningokoka. Pubertální děti jsou riziková skupina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 22:44

Nechci strašit, k doktorce bych šla a v noci bych ji zkontrolovala. Svšděly ty fleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.1.12 22:45

tak jak se na to koukám, tak půjdem! všichni jsou tu pro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.1.12 22:46

Jejda, čtu postupně, tak vidím, že u to tu padlo.

Já nejsem plašan, ale tohoto bych se teda bála. Jak jsou ty případy v TV, jak to pak jde děsně rychle… Dala bych si nějaký jemný pípnutí do mobilu a šla ji noci zkontrolovat - stačí šáhnout na čelo a to poznáš, zda hicuje a nebo má normální teplotu, ne? To by se ani nemusela vzbudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.1.12 22:46

na to svědění- říkala že, ji to trochu svědí, ale že se to dá v pohodě vydržet. takže asi jenom trochu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 22:48

Pokud to svědí, byla bych klidnější. Ale kontrolovat ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí