Fleky na obličeji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
19.1.12 19:13

Ahoj.
včera, když se ty fleky začli dělat i na čele, jsem už byla domluvená, že ve čtvrtek(dnes) půjdem k doktorce. Naštěstí mě docela, bez problémů pustili z práce.
tak jsme se dnes ráno vydali k doktorce. Večer jsem tam ještě volala, jestli tam doktorka bude. 10krát mě upozornila, že ano. Tak sem dcerku, vzbudila o půl 7. docela nadávala 8)
Přišli jsme na polikliniku a tam cedule, že naše doktorka neordinuje. dost mě to vytočilo. tak mě ještě napadlo, že zajdem na kožní. tak asi po půl hoďce nás vzali.
Prý má nějakou vyrozu :roll: . Nevim moc se mi tomu nechce věřit. napsala nám nějaký masti. potom jsem ji zavezla k mé mámě, aby na mě počkala. Bydlíme v jiné dědině. no dovezla jsem ji domů, měla teplotu. To už mě děsí, ona má teplotu od pátku :,( . tak jsem jí to natřela a asi za dvě hodiny se na ni dívám a ono to zrudlo a vypadá to ještě hůř :,( :,( :,( .
Tak teď nevím, ptám se Vás o radu co mám dělat??? mazali by ste to dál, nebo to hned vysadili, já fakt nevim :,(
v pondělí asi budem, stejně muset zajít k naší doktorce. Ale co mám dělat teď :nevim:
Zítra už mě z práce nepustí, abychom k té doktorce šly znova.
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
19.1.12 22:24

Naše doktroka má vždycky na dveřích napsaný, na koho se obrátit, když má dovču - kdo ji zastupuje. Je divný, že vaše to nemá.

Být to takhle, tak teď večer zajedu na dětskou pohotovost. Že se to zhoršuje, aby se na ni konečně nějaký doktor podíval. Sice budou trochu remcat, ale než čekat až do pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí