Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, ahoj. Mám dotaz.
Po třech dnech docela vysokých horeček se malýmu (3) na rukou objevilo tohle. Viz. foto.
Jinak nikde jinde nic + se mu kolem pusy zevnitř udělalo, taková jakoby zmokvalá kůže kolem a popraskaly mu rty. Přiřazovala jsem to těm horečkám, ale teď nevím. Na bolest si teda nestěžuje. Ústa má čistá. Občas mi trochu zakašle, zafrká ale nic z toho asi víc naštěstí nebude. ![]()
Napadla mě právě sedmá nemoc, ovšem po dvou dnech jsem v horečkách ležela taky a vyrážku nemám, ale průběh jsme měli stejný
Je to možné?
Teď už jsme relativně v pohodě a do pondělí daleko. Chápu že jsou to jen dedukce, jen se ptám. Díky.
@dracula-s syn prodělal 7. nemoc, měl fleky na rukou, ale i na ploskách nohy. Koukni, já to objevila náhodou, když jsem ho šla koupat. Ale ty fleky na nohou vypadaly jako tečky, nebylo to slité do velkého fleku, pak ruce, ale taky nic slitého, a pak okolo pusy měl vyrážku. Nicméně je to onemocnění ~ ruka, noha, pusa a mělo by to tak být
Myslím, že to bude 7.nemoc. Mrkni se ještě na plosky nohou, možná tam taky budou nějaké tečky.
Holky snad se tahle diskuze zas zobrazi lidem, kdyz tu napisu at nezakladam novou.
Doktor mu delal test na streptokoka a negatvni. Podle lekare asi mozna k te viroze, presne nevedel, ale nikde jinde nic prostě nemá.
Je to uz tyden zpet mozna dele co jsme tam byli.
Dostal na to Lokoid mast 1× denně mazat a akorat se mu to zacalo trochu praskat a loupat.
Ta kuze na těch místech je tvrdsi, hrubejsi. ![]()
Nerika nic o svedeni, jestli to drbal tak asi za tu dobu 2× v noci. Co to mažem tak už to nema tam cerveny, spis suchý, trochu tvrdy a odlupuje se to trochu jak jsem psala.
Asi s tim zajdu rovnou na kožní, ale zeptam se tu jestli se to nektere z vas nestalo a co by bylo lepsi nez ten Lokoid. Diky