Flexipass - prodám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
10.6.20 14:04

Flexipass - prodám

Ahoj holky.
Dostala jsem v práci velké množství flexipass. Nechají se použít na výbavičku na mimi a další věci např. v lékárnách. Neměla byste někdo zájem? Nechají se použít na plenky, kosmetiku na mimčo. V některých lékárnách mají i elektroniku (chůvičky, monitor dechu,…) nebo třeba zdravotní botky. Z lékáren bere třeba Benu. Ale jdou využít i na jiné věci - cestování, kultura, dentální hygiena. Určitě můžu i poradit s využitím, sama za to nakupuju, ale všechno utratit nestíhám ;) Prodám samozřejmě se slevou - cca 15 %. Takže kdo by chtěl ušetřit, pište :kytka:
Ideálně předání Praha nebo Vysočina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
10.6.20 14:53
@Baunka88 píše:
Ahoj holky.
Dostala jsem v práci velké množství flexipass. Nechají se použít na výbavičku na mimi a další věci např. v lékárnách. Neměla byste někdo zájem? Nechají se použít na plenky, kosmetiku na mimčo. V některých lékárnách mají i elektroniku (chůvičky, monitor dechu,…) nebo třeba zdravotní botky. Z lékáren bere třeba Benu. Ale jdou využít i na jiné věci - cestování, kultura, dentální hygiena. Určitě můžu i poradit s využitím, sama za to nakupuju, ale všechno utratit nestíhám ;) Prodám samozřejmě se slevou - cca 15 %. Takže kdo by chtěl ušetřit, pište :kytka:
Ideálně předání Praha nebo Vysočina.

S 15% dolu neuspěješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
10.6.20 16:26

Ale tys je dostala zadarmo ne? To si každý raději jinde koupí a kolikrát i laciněji, lékárny to mají předražený. Takže nechápu o jakým ušetření mluvíš. Takže 15% je trochu směšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.6.20 16:34

@Enmamma Při odběru většího množství je určitě možné se domluvit na větší slevě ;)

@mamule42 Zadarmo? :lol: Je to forma např. vyplácení odměn. To je asi jako kdybych říkala, že mám výplatu zadarmo :mrgreen:
Asi nemá cenu o tom diskutovat, ale třeba monitor, který mám vybraný je téměř nejlevnější v lékárně, kde je berou + 15 % dolu - to podle mě úspora je :jazyk:

Ale prosím ty, kteří zájem nemají, ať tady nerozjíždí tuto debatu. Myslím, že je poněkud bezpředmětná :P Pokud to někoho zajímá, můžu to s ním probrat raději přes zprávy.

Jinak berou je i cestovní kanceláře a agentury - pokud by někdo chtěl ušetřit na dovolené. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.20 18:15
@mamule42 píše:
Ale tys je dostala zadarmo ne? To si každý raději jinde koupí a kolikrát i laciněji, lékárny to mají předražený. Takže nechápu o jakým ušetření mluvíš. Takže 15% je trochu směšný.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.6.20 18:25

Nechapu, ty komenty, ze to ma zadarmo. Je to forma odmen. Taky dostavame. Prodavaji se bezne. Sleva co jsem videla tak 20%. Jinak se to da využít i do kina, berou to v optikach. Hodne to kupuji na dovolenou. Usetrit 20% je dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
10.6.20 18:38

@Baunka88 15% je malo, s 25-30% uspet muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.6.20 09:36

Moc děkuji všem hnidopichům za komentáře. Prodala jsem během pár hodin vše. :D
Hezký den. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...