Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Anonymní píše:
Zdravím maminky! S přítelkyní bychom chtěli založit obchod na věci pro miminka. Jak oblečky, tak hračky a podobné. Chtěl bych se vás tedy zeptat, kupujete raději od autorizovaných obchodníků, nebo hledáte levěnšjí varianty? Popřípadě co nejčastěji scháníte? Děkuji vám sa vaše odpovědi
Vše na bazaru za pár Kč.. Nemá smysl do toho investovat. Mrneti je to fuk a má to vše na chvíli.. Autosedačku jen značkovou, prověřenou, kočár taky.. Oblečení si šíju vesměs sama, když něco fakt moc potřebuji ![]()
Je toho všude tuny, tento typ zboží bych vůbec neuvažovala. Já osobně kupuju skoro všechno z druhé ruky, nové jen občas něco, když někde narazím na něco vhodného. Jinak většinu oblečení synovi šiju… A věci a potřeby jsem nakupovala vždycky na internetu.
Já marně přemýšlím, co je myšleno levnější alternativou, když všechno zboží prodávané u nás musí mít autorizaci. A u Vietnamců bych pro děti nic nekoupila, to bylo na vyhození po pár použitích. Dražší věci typu kočárek či autosedačka si stejně většina objedná z webu. V pevném obchodně to maximálně okoukne a vyzkouší a proto hledá obchod se širokou nabídkou. Pokud teda nejste v lokalitě, kde široko daleko žádný obchod s dětskými věcmi není, tak to můžete zkusit. Ale musíte být něčím unikátní, abyste se udrželi.
Zdravím maminky! S přítelkyní bychom chtěli založit obchod na věci pro miminka. Jak oblečky, tak hračky a podobné. Chtěl bych se vás tedy zeptat, kupujete raději od autorizovaných obchodníků, nebo hledáte levěnšjí varianty? Popřípadě co nejčastěji scháníte? Děkuji vám sa vaše odpovědi