Flíčky na rukách - 7měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
3.12.13 20:48

@Krkael podle poslední fotky bych řekla že to má jak pan Black :think: dělá se mu to jen na zimu, je to suchý. Nevím co to je, ani proč to je a má to jen na nohách. On tvrdí že to má ze mě, z čeho malá to musíš posoudit ty.

• Citovat
  • Upravit
21848
3.12.13 20:49
@Gabrielaaa píše:
@Krkael tak jsem koukala a tu mast, a pokud ti teda v lekarně do ní něco nenamíchaly tak je to jen na promazání, neobsahuje nic… :think:

No teď koukám „LOCOID je hormonální léčivý přípravek (nehalogenovaný kortikosteroid) ke kožnímu podání. Má rychlý protizánětlivý, protialergický a protisvědivý účinek.“ :nevim:

http://www.lekarna.cz/…1x30gm-krem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.12.13 20:49

@Krkael Locoid je dobrej, účinkuje rychle.

• Citovat
  • Upravit
13046
3.12.13 20:50
Tak to je na alergií podrážděnou kůži, klidně bych to drobet mázla, ale základ je podat lék na alergii zevitř.. fakt dej te fenistil a uvidíš.. podle mě jí to pomůže
@Krkael píše:
No já dr řekla, že zkusím toho leniense (nevěděla jsem, jestli sušit nebo mazat), a že pokud by se to nezlepšilo, dám tu její mast. Je to Locoid, teď koukám na recept
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.12.13 20:50
@K-Black píše:
@Krkael podle poslední fotky bych řekla že to má jak pan Black :think: dělá se mu to jen na zimu, je to suchý. Nevím co to je, ani proč to je a má to jen na nohách. On tvrdí že to má ze mě, z čeho malá to musíš posoudit ty.

Kurňa hoď fotku nohy pana Blacka :nevim: Chlap mi te´d říká, že to prej už má dýl i než těch 14 dní, tak já už fakt nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.12.13 20:51
@Gabrielaaa píše:
Tak to je na alergií podrážděnou kůži, klidně bych to drobet mázla, ale základ je podat lék na alergii zevitř.. fakt dej te fenistil a uvidíš.. podle mě jí to pomůže

A když to sleze tak co mám dělat pak? :oops: Jako nechat ji bez ničeho (ani vnitřně ani nemazat) a čekat, jestli se to objeví znova a pak…? :oops:

EDIT: Zeptám se samozřejmě mudry, v týdnu jí cinknu, ale stejně se ptám

Příspěvek upraven 03.12.13 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.12.13 20:51

@K-Black tak má pan domácí asi alergii :-D, já mám na zimu taky jakoby vysušený místa a to je ekzém, a taky pomůžou jen kortikoidy, ale jen když už mi to praská..
u zakladatelky to vypadá na alergii, mívá to syn i já, nasypeme do sebe dithiaden a za dva dny je po

Příspěvek upraven 03.12.13 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.12.13 20:52

@Krkael o ono pak ai jako nic dělat nemůžeš, pokud se to objeví znova musíš hledat důsledek no, podle mě to bude na ten prací prášek, nebo prostě na něco.. :nevim: ještě mě napadlo, ono u takhle malých dětí se třeba alergie na něco jednou objeví a pak už ne, třeba malej měl(alwe šílenou alergii, skončily jsme na JIPce) na mrkvovou šťávu, a teď už to nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.12.13 20:56

Syn měl něco podobného, jen ne tolik po těle. Nejdřív jsem si myslela, že je to pracím práškem (Persil Sensitive). Změnila jsem ho na pár dní se to zlepšilo, ale pak to zase začalo. Pak jsem zjistila, že to má z mandarinek. Ty jsme vydalili a pak dávali maximálně 2× do týdne a bylo to pryč. Zkuš nejdřív třeba přidat jedná máchání při praní navíc. Pak změnit prášek. Pak vypozorovat to jídlo. No a taky co mě napadá, čím mažete po koupání. Zjistila jsem, že syvoni vysušoval pokožku olej. Začali jsme mazat mlékem a bylo to za pár dní lepší.
Pláče, je z toho myslíš nervózní, že ji to svědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.12.13 20:56

Takhle podobně vypadá strašná spousta věcí a může to být alergie na cokoliv, exém.. Já s holkama se obecně s kůží horším přes zimu a takto vypadající fleky jsme měly na střídačku všechny. Už to neřeším, kdybych měla pokaždé mazat Locoidem, narostou jim brzo fousy :lol: Pokud to nesvědí, nechávám být, beru to jako exém, tzn. žádný dlouhý ráchání ve vodě, po koupání promazat (lenienskou nebo máme ještě Ambiderman, to je taky fajn). Vždycky to nakonec samo zmizelo, jen jednou to mizí pár dní, jindy třeba měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.12.13 20:57

Jj jak píše @Mata132 může to být i z kosmetiky, doporučuju na mazání něco z alnatury, nebo obyč sluneč. olej k mazání miminek z lekárny, a nemazat moc často, třeba jen obden, nebo míň.. sy je alergik a taky dobře snáší kosmetiku z DM babylove sensitive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
3.12.13 20:59

@Krkael
Ahoj, podle fotek teda není optimální posuzovat, ale tipla bych osobně na atopák.
Tam je základ mazat, nic nezkazíš ani modrou indulonou a super je Vitela ictamo (s ichtamolem). Kosmetika Aderma exomega (emolienční krém a mycí gel), snad neomdlíš až uvidíš cenu. Ukaž to doktorce, uvidíš, co řekne.
Locoidu netřeba se bát, rychle to zklidní a potom zase často kůži promazávat. (v případě potvrzené dg. atopického ekzému), plus oleje do koupele (Aderma exomega, Linola fett olbad, Balneum hermal atdatd)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046

@zuzouš super podpis!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Mata132 píše:
Syn měl něco podobného, jen ne tolik po těle. Nejdřív jsem si myslela, že je to pracím práškem (Persil Sensitive). Změnila jsem ho na pár dní se to zlepšilo, ale pak to zase začalo. Pak jsem zjistila, že to má z mandarinek. Ty jsme vydalili a pak dávali maximálně 2× do týdne a bylo to pryč. Zkuš nejdřív třeba přidat jedná máchání při praní navíc. Pak změnit prášek. Pak vypozorovat to jídlo. No a taky co mě napadá, čím mažete po koupání. Zjistila jsem, že syvoni vysušoval pokožku olej. Začali jsme mazat mlékem a bylo to za pár dní lepší.
Pláče, je z toho myslíš nervózní, že ji to svědí?

Týýý jo, mandarinky!! No jo! Vždyť já ji snad ve čtvrtek dala kousek pomeranče a mandarinky teď žeru já na kila (kojím) :think: Akorát teda jsem myslela, že být to na jídlo, je to spíš tečkovaný než takový fleky velký :nevim: Nepláče, nervní není, furt se směje - jako vždycky prostě (na ničem nejedu ani já ani ona)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.12.13 21:02
@Krkael píše:
Týýý jo, mandarinky!! No jo! Vždyť já ji snad ve čtvrtek dala kousek pomeranče a mandarinky teď žeru já na kila (kojím) :think: Akorát teda jsem myslela, že být to na jídlo, je to spíš tečkovaný než takový fleky velký :nevim: Nepláče, nervní není, furt se směje - jako vždycky prostě (na ničem nejedu ani já ani ona)

KLidně fleky, když jsem měla atopák, po citrusech jsem na rukou měla rudou záři nad Kladnem, žádný pupínky, ale fleky, jako ten atopák, jen mnohem výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek