Flíčky na rukách - 7měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
3.12.13 21:02

@Krkael nooo jádro pudla, pokud toho jíš tolik a kojíš, tak si myslím že to bude z toho.. takže narvy fenistil a bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.12.13 21:04

Zkus teď i málo koupat. Určitě by stačilo 2-3× týdně. A začala bych třeba u nějaké kosmetiky typu Weleda, to mi jediný syn snesl. Sice dražší, ale dobrý! Jak jsem psala. Olej kůži vysušuje, Krém ji spíš zvláční. Tohle chce hodně trvělivosti a určitě nevysažovat hned všechno najednou. Zkusila bych první ten prášek na prání. Pak třeba jinou kosmetiku, pak zkusit změnit značku příkrmů. Chce to zjistit z čeho to je. I když je to asi na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.12.13 21:09

No jo, všeho moc škodí. A ty mandarinky, pomeranče jsou celkem agresivní. Zkus je vysadit a pak bych se nebála opět za pár týdnu začít ale pomalu. Tak aspoň, že snad už víš, z čeho by to asi mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.12.13 21:26

Mojí dceři se udělalo úplně to samé, na ručičkách víc a na zádech lehce, jelikož jsem atopik, tak jsem pátrala po tom, co jí to mohlo způsobit a taktéž jsem přišla na to, že jsem snědla celý pomeranč. :| Začala jsem mazat excipialem lipolotio a z a pár dní byl klid a od té doby nic. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.12.13 21:33
@Antares píše:
Mojí dceři se udělalo úplně to samé, na ručičkách víc a na zádech lehce, jelikož jsem atopik, tak jsem pátrala po tom, co jí to mohlo způsobit a taktéž jsem přišla na to, že jsem snědla celý pomeranč. :| Začala jsem mazat excipialem lipolotio a z a pár dní byl klid a od té doby nic. :pankac:

Ty jo, že by jeden citrus udělal TOTO?? :cert: Kurňa azrovna budou mikulášský úžasný mandarinky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
3.12.13 21:33

Kamaradky male se tohle udelalo po mandarinkach. Mazaly kortikoidovou masti, aby to vymizelo. Dr. doporucila davat jen bavlnene veci bez primesi. Koupat bez peny, nicim beznym nemazat.

Jeste me napada chladovy ekzem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.12.13 21:43

@Krkael No jo :cert: Já sama jsem takto reagovala taky po citrusech nebo i čokoládě :? Sem tam si třeba mandarinku dám, ale ne denně a na pomeranč jsem ještě neměla odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
3.12.13 21:59

Kdyz moje mala byla malinka tak jsem take prala v Lovele, pak se mi po zavedeni prikrmu nelibilo, ze nedokazala vyprat poradne flicky od zeleninky. Tak jsem koupila Batole a mala se mi.pak tak strasne osypala. A byl z toho exem. Dr to rikala, ze nejaky vetsi alergen muze ten exem spustit. Tak manzel je alergik aa astmatik tak se to dalo cekat. ale necekala jsem, ze to bude zrovna po prasku na detsky veci :/. No kazdopadne s exemem jsme bojovali nekolik mesicu a uz je to davno pryc:-) jen ma par suchych flicku na rucickach a prdelce. ale nejsou cervena a ani ji netrapi. Takze jen sem tam promazavam kremikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
3.12.13 22:08

A holky, za jak dlouho to cca zmizi, kdyz se vypozoruje z ceho to je?! Synovi se to ted pred tydnem udelalo na loktech a trochu na lytku (v mini mnozstvi oproti pripadu zakladatelky). Co si tak myslim, tak to je z ‚cerstveho‘ jablka, ktere predtim mel vzdy jen povarene… Tak tapu, jestli mazat, nemazat… Ale spis za jak dlouho to zmizi (pokud je to tedy po tom jablku)… Davam tomu do konce tydne, pak bych zasla k Dr., nebo mam jit hned?!

• Citovat
  • Upravit
135
3.12.13 22:15

@Kies Já jsem to zkoušela nemazat a nemizelo to :nevim: takže jsem začala promazávat a úplně se to ztratilo tak za ten týden. Tak zkus mazat a pokud uvidíš zlepšení, tak maž dál a pro větší klid to můžeš zajít zkonzultovat s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.12.13 07:56

Souhlasím s Blackovou, záhadná zimní vyrážka.. Malá to má taky, já to jako dítě měla na rukou. Malá to měla poprvé loni, pomohlo kupodivu koupat obden. Neměla to teda až takhle, ale po koupání to vylezlo vždycky více. Hodně vrstev oblečení, kůže nemůže dýchat. Já teda mažu Excipialem nebo na předpis Lipobase.
Jinak alergie asi taky, ale s tou naštěstí nemám žádnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
4.12.13 10:28

Ahoj tak jak? dala jsi ten fenistil a držíš citrusový půst? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek