Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, omlouvam se, nejde mi sem vlozit fotka. zajimalo by me, co to je, mam to uz par let a protoze to nesvedi, nic, nebyla jsem schopna jit s tim k doktorovi. jsou to flicky ruznych tvaru a velikosti, jsou do cervena, ale ne vylozene rude. suche taky nejsou. mivala jsem to hlavne jakoby pod podprsenkou-pod prsy a na zadech. Podprsenku nosim jen vyjmecne a stejne to nemizi. Tet se objevili na noze, nevym jak to napsat, v kolenim zahybu? nemate s tim nekdo zkusenost?
Nejdřív sem četla FILCKY
![]()
Nejsou to jenom pigmentový skvrny? Já mám taky jednu, je teda hnědá, ale i doktorka mi říkala, že je to jenom víc pigmentu, ať neřeším.
Může to být jedna z podob atopického ekzému
bez fotky nebo návštěvy dr. to budou jen dohady
nene, pigmentovou taky jednu mam, tohle je jine a na zadech mam obr fleky docela. kdyz to zcervena, maznu to imazolem, ale nemizi to
Ja byla presvedcena ze spatne macham podpsenku-peru je rucne:-(
Tak může to být alergie na látku a nebo třeba obyčejná opruzenina. Neber mě ve zlém prosím, ale i větším lidem, vtším prsoum se holt ptoí i kůže víc
Nevím jakou máš postavu ani to nemusíš psát, jen píšu možnosti
S největší pravděpodobností se jedná o kožní mykózu, pokud není léčená, dělá přesně to, co popisuješ. Nález jsem neviděla, tak nemůžu tvrdit na 100%, doporučuji vyhledat lékaře.