Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fleky jsou béžové-nažloutlé a mám asi 6 dni do MS a beru AD
@Anonymní píše:
Fleky jsou béžové-nažloutlé a mám asi 6 dni do MS a beru AD
a není to těmi AD? přečti si příbalový leták, jestli to tam není uvedené,
jinak bych šla k lékaři, sekrece z bradavek bez těhotenství není normální
@stinga píše:
a není to těmi AD? přečti si příbalový leták, jestli to tam není uvedené,
jinak bych šla k lékaři, sekrece z bradavek bez těhotenství není normální
Je tam v letáku možnost spuštění mléka bez těhotenství, ale velmi nízká pravděpodobnost. Ale mléko světle žluté? Nevím, mám strach, ze je to karcinom. Ale zase to by asi nebylo z obou prsou ze ![]()
@Anonymní píše:
Je tam v letáku možnost spuštění mléka bez těhotenství, ale velmi nízká pravděpodobnost. Ale mléko světle žluté? Nevím, mám strach, ze je to karcinom. Ale zase to by asi nebylo z obou prsou ze
to bude z těch AD téměř jistě, když je to z obou prsou a je to v příbalovém letáku, tak bych to brala téměř za jistotu, že je to v pohodě
@stinga píše:
to bude z těch AD téměř jistě, když je to z obou prsou a je to v příbalovém letáku, tak bych to brala téměř za jistotu, že je to v pohodě
A i ta barva? Žlutá, možná trochu světle do zelena ![]()
@Anonymní píše:
A i ta barva? Žlutá, možná trochu světle do zelena
Bez radši k doktorovi. Nemyslím si, že by to byla rakovina, to by se ti snad tak rychle nespustilo, když na jaře jsi byla na sonu, a velmi pravděpodobně to bude od těch antidepresiv, ale radši ať tě prohlídne a řekne ti, čím to je. Jestli je to zelený nebo žlutý, tak je to divný.
Dobré poledne. Holky trochu jsem se večer zděsila, když jsem vysvlékla podprsenku a viděla na ni v místě bradavek tyhle dva flíčky (asi 1×1cm). Myslím, že už se to někdy stalo, ale včera jsem se na to nějak zaměřila. Nevím, jestli to může být výtok z bradavek nebo třeba nějaké “vyšoupané” místo od bradavek
košíčky nepřilnou úplně když se předklonim, mám menší prsa. Přes noc jsem si vzala tenkou bílou sportovní a tam nic. Když jsem si bradavky trochu zmackla, vytekla úplná kapička taková do světle zelena-žluta. Těhotná nejsem, nekojim, mám 21 a na sonu prsou jsem byla na jaře. Mám strach, co to může být, nebo je to normální a stává se i vám?